Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Expressz sátor

  • gyors felállítás és lebontás

  • acél-, alumínium-, vagy hatszögletű szerkezet

  • méretek és színek nagy választéka

  • minimális ápolás

  • nyomtatott minta lehetősége

Expressz gyors sátrak széles körű felhasználási lehetőséggel. Party sátor, ételszállító sátor, fedett kerti tér, árusító sátor, esküvői vagy promóciós sátor. Ha gyorsan tetőt kell emelni valahol, az expressz gyorsan összeszerelhető sátrak tökéletes megoldást kínálnak, és ez a megoldás ráadásul anyagi szempontból is nagyon előnyös.

Szerkezet

A szilárd acél – vagy alumínium szerkezet kedvezőtlen időjárás esetén is biztosítja az expressz sátor stabilitását, és a kompakt méretek garantálják a problémamentes tárolást. A tetővászon természetesen vízhatlan anyagból készült, és tökéletes védelmet nyújt az eső, vagy a tűző napsugarak ellen. A szél ellen a tépőzárral gyorsan rögzíthető oldalvásznak nyújtanak védelmet.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az expressz sátrakat ollószerű szerkezetüknek köszönhetően 3 perc alatt, minimális erőfeszítéssel és a program megszakítása nélkül össze lehet szerelni és le lehet bontani. Szerszámokra nincs szükség, és tapasztalatlan személyek is megbirkóznak vele. Összecsomagolt állapotban a sátor simán befér egy kisebb személyautó csomagtartójába.

Az egyszerűbb szállítás érdekében kínálatunkban szállító táskák is szerepelnek. A rögzítés megvédi a sátrat a szél káros hatásaitól. Rögzítő cövek, szíjak vagy vízzel töltött súlyok – a válasszon a hely követelményeinek megfelelő rögzítést.

Tárolás
Az expressz sátor gond nélkül tárolható a pincében vagy garázsban.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta