Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyorsan szétszedhető sátor

  • gyors összeszerelés, szétszerelés

  • tárolása, szállítása egyszerű, nem foglal sok helyet, elfér minden személygépkocsiban

  • a vízhatlan tetővitorla bármilyen időjárásban védelmet nyújt

  • stabil, és szilárd acél, és alumínium konstrukció

  • színek, és méretek nagy választéka

A gyorsan szétszedhető sátor sokféle felhasználási lehetőséget kínál. A könnyű összeszerelés, a kompakt méretek fő jellemzői, melyeknek köszönhető, hogy egyre több és több ember használja a gyors összecsukható sátrakat. Klasszikus party sátrak, eladási standok, kerti pavilonok, teraszok, halászkikötők vagy autóárnyékolók, mozgó műhelyek számára szolgáló helyek lehetnek. Felhasználása rengeteg módon lehetséges. Válasszon méretet 2x2-től 6x3 m-ig.

Szerkezet
A gyorsan szétszerelhető sátrakat különböző mintákban szerezheti meg. A klasszikus acél- és alumíniumszerkezet mellett kiváló minőségű alumínium hatszögeket is kínálunk. Minden tipusú szerkezet  könnyedén szétszerelhető, tartós és szilárd, de helyes rögzítéssel  a keményebb időjárási körülményeknek is ellenállnak.

Összeszerelés, szétszerelés, és rögzítés
A gyorsan szétszerelhető sátrak elrendezése és összeszerelése  meglehetősen egyszerű. Még egy személy is képes összerakni max. 3 percen belül. A tetővitorlát az első tépőzárral való rögzítés után mindig rajta hagyhatja. Ha a gyorsan szétszedhető sátrat bezárni kívánja, akkor rendelkezésre állnak oldalsó vitorlák, melyeket tépőzárral rögzíthet a tetőhöz. Betonon szeretné rögzíteni a sátrat? Nem probléma, nem kell fúrni, rendelkezésére áll vízterhelésünk, ami könnyen feltölthető vízzel vagy homokkal.

Tárolás
Hosszútávú tárolás előtt javasoljuk, hogy a tető vitorlát jól szárítsa meg, hogy megakadályozza a penészedést. Egyébként a gyorsan szétszerelhető sátrak tárolása egyszerű.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta