Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Nyitott garázs

  • megfizethetőbb, mint egy fém vagy tégla garázs

  • széles választék, méretek 2x2m-től 6x3m-ig

  • nem csak eső, hó ellen véd, hanem a lakk UV sugárzástól való károsodásától is

  • hordozható garázs és mobil műhely

  • a felállítását egyedül is eltudja végezni

Aggódik, hogy az autója az időjárásnak kivan téve? Szenved az esőben vagy tűz rá a nap? Ha nem tud garázst építeni, oldja meg ügyesen a nyitott garázzsal. A nyitott garázsok teljes mértékben helyettesítik a garázsokat és ugyanúgy megvédik autóját. Mellesleg bármikor áthelyezheti és így gyakorlatilag bárhol kialakíthat egy garázst. Használata széleskörű, nem csak nyitott garázs vagy mobil műhely vagy traktor garázs.

Szerkezet
Több változatból válogathat. Választhatja az alumínium vagy acél nyitott garázst. Azok számára, akik valami extrát akarnak autójuknak, extra erős hatszögű alumínium szerkezettel is rendelkezünk, amelyek két kivitelben állnak rendelkezésükre.

Felállítás, lebontás és rögzítés

A felállítása és összerakása pár percig tart. Szerszámok nélkül maximum egy ember segítségével felépítheti a nyitott garázst. A tetőponyva természetesen vízálló és a hozzáadott oldal ponyváknak köszönhetően minden oldalról megvédheti autóját. Nem szabad megfeletkezni a megfelelő rögzítésről, legyenek azok rögzítő cövekek, gurtnik vagy vízterhelés, melyek megtalálhatók kínálatunkban.

Tárolás
Ha a nyitott garázst egy időre el akarja rakni, javasoljuk a tetőponyva kiszárítását.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta