Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható előtető

  • egyszerű áthelyezés, tárolhatóság

  • széles körű felhasználási lehetőségek

  • különböző méretekben és színekben

  • összekapcsolás lehetősége nagyobb terület kialakításához

  • alkatrészek raktáron

Az összecsukható előtetők nagy segítséget nyújtanak, ha le kell takarni valamit, vagy el kell határolni egy területet. Szerszámok alkalmazása nélkül is bárhol felállíthatók, időveszteség nélkül, saját kis elhatárolt területet képezve. Gazdag kínálatunkban Ön is megtalálja a céljainak legjobban megfelelő sátrat, és problémái már holnap megoldódhatnak. Ha a sátorra már nincs szüksége, csak bontsa le, és ismét az egész terület a rendelkezésére áll majd.

Szerkezet
Az összecsukható sátrak alumínium- vagy acél vázzal rendelkeznek. Mindkettő elég szilárd és stabil, így a sátrak megbirkóznak az időjárás viszontagságaival is. A vázat négyfajta kivitelezésben kínáljuk – az alapértelmezettől kezdve a profi kivitelezésig. Valamennyi típus vízhatlan tetővászonnal rendelkezik, az oldalvásznakat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az összecsukható előtetőt ollószerű szerkezetének köszönhetően egy személy is fel tudja állítani néhány perc alatt. Összecsomagolt állapotban kevés helyet foglal, és befér a személyautóba is. Cövekkel vagy vízzel töltött súlyokkal való rögzítés esetén a sátor ellenáll a szélsőséges időjárásnak is.

Tárolás
Tárolás előtt a tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészedés veszélye miatt. Más tárolási követelmények nincsenek.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta