Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátorgarázs

  • gyors szerelés, alacsony súly

  • többfajta szerkezet, anyag, szín

  • kedvező árfekvés

  • védelem eső, szél, hó vagy nap ellen

  • könnyen áthelyezhető és jól tárolható

  • helyettesíti a hagyományos garázst, mobil garázs

Mindig is vágyott egy saját garázsra, de nem engedheti meg magának, vagy nincs rá elég helye? Íme, a megoldás, hogyan legyen gépjárműje fedett helyen, és ne legyen kitéve az időjárás viszontagságainak.

Komfort, egyszerűség és kényelem. A sátorgarázs ésszerű megoldást kínál azoknak, akik törődnek az autójukkal, és nem mindegy nekik,hogy az kint áll-e a szakadó esőben, vagy a tűző napon.

Válasszon a különböző praktikus méretből, akkor sem kell aggódnia, ha nagy autója van. A sátorgarázs további felhasználási lehetőségei: startbox versenyeken, mobil garázs, raktár pótalkatrészekhez vagy szerszámokhoz.

Szerkezet
Az acél – vagy alumínium váz elegendő stabilitást biztosít, és ha megveszi az oldalponyvákat is, máris teljes garázsa lesz. A sátorgarázs valamennyi gépjármű típushoz alkalmas.

Szerelés, lebontás és rögzítés

A sátorgarázs összeszerelése nagyon egyszerű. Néhány perc alatt egy laikus személy is fel tudja állítani, és a sátor azonnal felhasználásra készen áll. Összecsomagolt állapotban kevés helyet igényel, és gond nélkül befér egy személyautó csomagtartójába is. Biztosítson elegendő teret az autójának, és gondoskodjon arról, hogy tető alatt legyen.

Tárolás
A sátorgarázs tárolása problémamentes, összecsomagolt állapotban nem helyigényes. Javasoljuk a ponyva kiszárítását tárolás előtt.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta