Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Szétszedhető sátor

  • gyors összeszerelés, szétszerelés

  • szállítása egyszerű, elfér minden személygépkocsiban

  • színek, és méretek nagy  választéka

  • állítható magasság

  • nappal, esővel, és széllel szembeni védelem

Ön a piacon árusít, vagy a szabadban dolgozik, és szüksége van egy tetőre a feje felé? Akkor a szétszedhető sátor  az Ön igazi segitőtársa. Könnyen szétszedheti, és elhelyezheti bárhol, ahol szüksége van rá. 6 színminta, 4 típusú konstrukció, és 5 méret  áll rendelkezésére   mely garantálja, hogy az Ön igényeinek megfelelő sátrat választja. Az szétszedhető sátor kombinálható a hozzá tartozó oldalsó  vitorlákkal az ötleteinek megfelelően, a sátrak lábaival magassága állítható.

Konstrukció
Önön múlik, hogy acél vagy alumínium sátor változatot választ, árának köszönhetően, ez a legolcsóbb ideiglenes megoldás. Mindkét típusú összecsukható sátor szerkezete elég erős és ugyanakkor könnyen hordozható.


 

Összeszerelés, szétszerelés, és rögzítés
Az ollós szerkezetnek köszönhetően a szétszedhető sátrak  könnyen szétszerelhetőek, és egy perc alatt összerakhatóak. A sátrat kényelmesen szállíthatja személygépkocsi csomagtartójában, annak ellenére, hogy kínálatunk legnagyobb változata 6x3 méter méretű. A csavaros összeszerelésnek köszönhetően a sérült rész könnyen kicserélhető. Helyes rögzítéssel a sátor tartós, és erősebb időjárási ingadozásoknak is ellenáll.

Tárolás
A szétszedhető sátor tárolása roppant egyszerű.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta