Fizetési módok

A megrendelt árut többféleképpen is kifizetheti. Fontos számunkra, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, folyamatosan alkalmazkodjunk elvárásaikhoz. Ezért a megrendelt termékek kifizetésének lehetőségeit is bővítettük. A banki átutalás és a hagyományos, utánvéttel történő kifizetési módok mellett, most már online, bankkártyával is fizethet. A továbbiakban megtalálja a különböző kifizetési módok részletes leírását.

Bankkártyával online

A leggyorsabb fizetési mód. A következő bankkártyákkal fizethet online: Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. Bankkártyával történő fizetés esetén, a megrendelt árut a megrendelést követően, egy munkanapon belül küldjük.

Utánvéttel

Még mindig a leggyakoribb fizetési mód. A rendelését futárral elküldjük az Ön által megadott címre és csak a csomag átvételekor fizet. A futárnak fizethet készpénzzel, vagy hitelkártyával.

Banki átutalással számla alapján 

Számlát küldünk és a megrendelt termékeket ez alapján, banki átutalással fizetheti ki. Az átutalás visszaigazolását követően postázzuk a küldeményt. Amennyiben elküldi nekünk a fizetési igazolást e-mailen, nem kell várnia, hogy a kifizetés jóváírásra kerüljön, a fizetési igazolás alapján küldjük gyorsfutárral a megrendelt árut.