Rólunk

Az expodom.hu kerti sátrakat forgalmazó webáruház működtetője, a MUTTON s.r.o. vagyunk, cégünk székhelye Szlovákiában, Liptószentmiklóson (Liptovský Mikuláš) van, címünk kpt. Nálepku utca 12 szám, irányítószám 031 01. Statisztikai számjegy (IČO) 36656020, adószámunk (DIČ) 2022225326, EU adószámunk (IČ DPH): SK2022225326.

2014 óta forgalmazzuk a harmonika vázszerkezetű sátrakat, ezt megelőzően rendezvényszervezőként használtuk és adtuk bérbe azokat, majd az így megszerzett tapasztalatokat a legjobb minőségre való folyamatos törekvésünkben hasznosítottuk. Közvetlen importőrök vagyunk, ma már professzionális pavilonok is megtalálhatóak a termékeink között.

Nyomda partnereinkkel együttműködve, rendelésre nyomtatjuk – feliratozzuk, megszemélyesítjük a sátrakat.

Termékeinkhez biztosítjuk a pótalkatrészeket, így azok egy esetleges meghibásodás esetén a legkisebb költség mellett megjavíthatóak.

Kétszer ad, ki gyorsan ad: lerakatainkból legkésőbb a megrendelést követő munkanapon futárszolgálattal elküldjük a megrendelt terméket, így az 1-2 munkanap alatt megérkezik Magyarország bármelyik településére.

Ha kérdése van a termékeinkre, szállítási határidőkre, kifizetési módokra voantkozóan, bármikor hívhat bennünket a +36 204 103 948 telefonszámon, vagy írhat nekünk az info@expodom.hu email címre.