Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyakori kérdések

Mikor szállítják ki a megrendelt árut?

A 12.00 előtt beérkezett megrendelések esetében a kiszállítás a rá következő munkanapon esedékes. Megpróbálunk minden megrendelést még a rendelés napján elküldeni.

Vannak-e egyéni/mennyiségi kedvezmények?

Természetesen van lehetőség lojalitási- és mennyiségi kedvezményre. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a +36 204 103 948 telefonszámon, vagy az info@expodom.hu e-mail címen. Örömmel készítünk Önnek egyéni ajánlatot.

Mennyi a jótállási idő?

A jótállási idő az új termékekre 24 hónap az átvételtől kezdődően. A jótállási idő a használt árura 12 hónap. A szolgáltatásokra (javítás és termékek átalakítása) a jótállási idő 3 hónap. A rendelésre készült termékekre a jótállás 3 hónap. Ha az árult terméken, annak csomagolásán vagy a hozzá csatolt használati utasításon fel van tüntetve a jótállási idő, akkor a jótállás nem ér véget annak lejárta előtt. A gyorsan romló termékekre a vásárlónak a reklamációhoz való jogát a vásárlás utáni napon kell érvényesítenie. Jótállási idő azon ügyfelek számára, akik nem fogyasztók, szintén 12 hónap.

Hol vehetem át személyesen / hol tesztelhetem az árut?

Jelenleg Magyarországon nem rendelkezünk lerakattal, termékeinket a Szlovákiában, Liptószentmiklóson (szlovákul: Liptovsky Mikulas), a kpt Nálepku 12. szám alatt levő raktárkészletünkben tekintheti meg, próbálhatja ki, és veheti át személyesen. Javasoljuk, hogy telefonon egyeztessen előre, az alábbi telefonszámon: +421 918 417 487.

Vízálló a tetőponyva?

A tetőponyva természetesen vízálló. Belül gumírozott, kívül pedig textil.

Befér-e a sátor egy személygépkocsiba?

Az összehajtott sátor teljes hossza 1,5 méter, így betehető egy személygépkocsi csomagtartójába. A hátsó üléseket azonban előre kell hajtani.

Egy személy is felállíthatja a sátrat?

A kisebb méretű sátrakat (2x2, 2x3, 3x3) egy ember is szétnyithatja. A sátor felállítása így időigényesebb lesz. Azt javasoljuk, hogy amennyiben erre lehetőség van, 2 személy állítsa fel a sátrat. Így a sátorszerkezet nincs túlzott stressznek kitéve és az élettartama hosszabb lesz.

Van betonra és fűre egyaránt érvényes rögzítési mód?

A víznehezék egy univerzális rögzítőeszköz, amellyel a sátor minden felületre rögzíthető. Legyen az beton, burkolókő, fű vagy homok.

Lehet a tetőponyvától eltérő oldalsóponyvát vásárolni?

A sátor színe az Ön igényei szerint kombinálható. A sátornak egy színben való megvásárlása nem kitét. A tető- és oldalfal-, vagy akár az egyes oldalfalak színe is egymástól eltérő lehet.

Egy pótlábra lenne szükségem, de nem innen vásároltam a sátrat.

Az esetek 90%-ában a sátrak alkatrészei cserélhetőek, de tudnunk kell a profil méretét és a láb magasságát. A legjobb, ha fotót küld e-mailben. A legrosszabb esetben, ha a pótalkatrész nem felel meg Önnek, akkor 14 napon belül visszaküldi nekünk.

Sérült árut kaptam, mit kell tennem?

A lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon/e-mailben, hogy megoldjuk a problémát az Ön számára leginkább kielégítő módon. Az ilyen helyzet ritkán fordul elő, és gyorsan megoldódik. Általában két napon belül kicseréljük a megsérült árut.

Mekkora a sátor legnagyobb beltéri magassága?

A sátor magasságának beállítható értékei: 1,75 m, 1,85 m, 1,95 m, 2,05 m.

Mekkora a hexagonális sátrak legnagyobb beltéri magassága?

A sátormagasság beállítási tartománya 1,9m és 2,2 m között van.

Mekkora a 800D tetőponyva súlya?

A tetőponyva súlya 339g/m2.

Szombaton is kézbesítik az árut?

Nem, a kiszállításra munkanapokon, hétfőtől péntekig kerül sor.

Le kell venni használat után a sátortetőt?

Nem szükséges, a tető a szerkezeten maradhat, nem kell levenni. Hosszabb tárolás esetén ajánlott a tetőt jól kiszárítani, hogy ne sérüljön és ne menjen tönkre.

Mindig kaphatóak lesznek az alkatrészek?

Igen, mindig van alkatrész raktáron az ügyfeleink számára. Még olyan termékek esetében is, amelyeket már nem forgalmazunk.

Nyomtatható-e a sátorra reklám?

Természetesen, a sátrakra több módszerrel is nyomtathatunk. Az ügyfél igényeitől függ. Több partner-nyomdával működünk együtt, így a sátrakat nemcsak egyszerű szöveggel és logóval, hanem nagy formátumban és sokszínben is nyomdázhatjuk. Mindegyik nyomtatási technika színkóddal van ellátva.

Hogyan szállítják ki nekem a sátrat?

A sátor egy csomagban érkezik. A sátorvázat dobozba csomagoljuk, a sátortetőt és az oldalfalakat mellétesszük. A tetőponyvát az utasításoknak megfelelően kell felszerelni. Az oldalfalakat tépőzárral egyszerűen rögzíti a sátortetőhöz. A csomag kibontásához ne használjon éles tárgyakat, hogy elkerülje a sátorponyva megsérülését.

Miért drágábbak a hexagonális sátrak?

A hexagonális sátrak a professzionális sátrak közé tartoznak. Ezek a sátrak nagyon tartósak. A vázszerkezetek vastag falú, hatszögű alumínium profilból készülnek. A tető- és oldalsó ponyvák kiváló minőségű, vízálló, nagyobb súlyú anyagból vannak. A sátor tartozékokkal együtt kerül értékesítésre.

Kicserélhetek egy alumínium vázat acélvázra? Megfelelőek lesznek rá a sátortető és az oldalfalak?

Ha klasszikus alumínium sátra volt, 30x30mm-es négyszöglábbal, akkor az acélváz megfelelő lesz. Ha azonban a sátra hexagonális alumínium hatszögű lábbal, akkor az acélszerkezet nem fog megfelelni.

Közintézmény vagyunk, és csak az áruk átvétele után tudjuk kifizetni a számlát. Lehetséges?

Egy kötelező érvényű megrendelés alapján, előzetes kifizetés nélkül is elküldhetjük a termékeket a közintézményeknek és cégeknek. A számla kifizetési határideje 14 nap. Minden ilyen kérelmet egyedileg kezelünk.

Lehet nyomtatni a hordozótáskára?

Sajnos jelenleg nem nyomtathatunk a hordozótáskára, mert cipzár és varrások vannak rajta .

A sátrak és a nyomtatás színei ellenállnak-e az UV sugárzásnak?

A sátor és a nyomtatás színei egyaránt tartósak.

Milyen vastag hóréteget bír el a sátortető?

Az összecsukható sátrakat nem úgy tervezték, hogy a tetőt terhelni lehessen, ezért a havat rendszeresen el kell távolítani a tetőről.

Szükségem van-e valamilyen eszközre a sátor felépítéséhez?

Nincs. A harmonika típusú sátrak szétnyithatóak, így nincs szükség szerszámokra a sátor felépítéséhez.

Melyik vázszerkezet ellenállóbb szélben? Az acél-, vagy az alumínium? Megállapítható-e a szélállóság km/h-ban?

A szélállóság a sátor rögzítésétől nagy mértékben függ. Úgy az acél-, mint az alumínium vázszerkezet szélállósága 30km/h-ig terjed, efölött a meteorológusok már figyelmeztetnek. A hexagonális vázszerkezetek szélállósága 70km/h-ig terjedhet.

Nem talált választ a kérdésére? Írjon nekünk