Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyakori kérdések

Mikor szállítják ki a megrendelt árut?

A 12.00 előtt beérkezett megrendelések esetében a kiszállítás a rá következő munkanapon esedékes. Megpróbálunk minden megrendelést még a rendelés napján elküldeni.

Vannak-e egyéni/mennyiségi kedvezmények?

Természetesen van lehetőség lojalitási- és mennyiségi kedvezményre. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a +36 204 103 948 telefonszámon, vagy az info@expodom.hu e-mail címen. Örömmel készítünk Önnek egyéni ajánlatot.

Mennyi a jótállási idő?

A jótállási idő az új termékekre 24 hónap az átvételtől kezdődően. A jótállási idő a használt árura 12 hónap. A szolgáltatásokra (javítás és termékek átalakítása) a jótállási idő 3 hónap. A rendelésre készült termékekre a jótállás 3 hónap. Ha az árult terméken, annak csomagolásán vagy a hozzá csatolt használati utasításon fel van tüntetve a jótállási idő, akkor a jótállás nem ér véget annak lejárta előtt. A gyorsan romló termékekre a vásárlónak a reklamációhoz való jogát a vásárlás utáni napon kell érvényesítenie. Jótállási idő azon ügyfelek számára, akik nem fogyasztók, szintén 12 hónap.

Az eladó 36 hónappal kiterjesztett garanciát vállal az EXPODOM összecsukható vázszerkezetekre azon a fogyasztók számára, akik új terméket vásárolnak 2020. február 20-tól kezdődően, és további értesítésig. A meghosszabbított jótállás a törvényben előírt 24 hónapos garanciaidőszak végét közvetlenül követő napon kezdődik. A kiterjesztett garancia csak a fogyasztók számára érvényes (azaz a többi végső felhasználónak nem adható meg). Az eladó a kiterjesztett jótállást a törvényes jótállási időtartam keretén belül nyújtja.

Hol vehetem át személyesen / hol tesztelhetem az árut?

Jelenleg Magyarországon nem rendelkezünk lerakattal, termékeinket a Szlovákiában, Liptószentmiklóson (szlovákul: Liptovsky Mikulas), a kpt Nálepku 12. szám alatt levő raktárkészletünkben tekintheti meg, próbálhatja ki, és veheti át személyesen. Javasoljuk, hogy telefonon egyeztessen előre, az alábbi telefonszámon: +36 204 103948.

Vízálló a tetőponyva?

A tetőponyva természetesen vízálló. Belül gumírozott, kívül pedig textil.

Befér-e a sátor egy személygépkocsiba?

Az összehajtott sátor teljes hossza 1,5 méter, így betehető egy személygépkocsi csomagtartójába. A hátsó üléseket azonban előre kell hajtani.

Egy személy is felállíthatja a sátrat?

A kisebb méretű sátrakat (2x2, 2x3, 3x3) egy ember is szétnyithatja. A sátor felállítása így időigényesebb lesz. Azt javasoljuk, hogy amennyiben erre lehetőség van, 2 személy állítsa fel a sátrat. Így a sátorszerkezet nincs túlzott stressznek kitéve és az élettartama hosszabb lesz.

Van betonra és fűre egyaránt érvényes rögzítési mód?

A víznehezék egy univerzális rögzítőeszköz, amellyel a sátor minden felületre rögzíthető. Legyen az beton, burkolókő, fű vagy homok.

Lehet a tetőponyvától eltérő oldalsóponyvát vásárolni?

A sátor színe az Ön igényei szerint kombinálható. A sátornak egy színben való megvásárlása nem kitét. A tető- és oldalfal-, vagy akár az egyes oldalfalak színe is egymástól eltérő lehet.

Egy pótlábra lenne szükségem, de nem innen vásároltam a sátrat.

Az esetek 90%-ában a sátrak alkatrészei cserélhetőek, de tudnunk kell a profil méretét és a láb magasságát. A legjobb, ha fotót küld e-mailben. A legrosszabb esetben, ha a pótalkatrész nem felel meg Önnek, akkor 14 napon belül visszaküldi nekünk.

Sérült árut kaptam, mit kell tennem?

A lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon/e-mailben, hogy megoldjuk a problémát az Ön számára leginkább kielégítő módon. Az ilyen helyzet ritkán fordul elő, és gyorsan megoldódik. Általában két napon belül kicseréljük a megsérült árut.

Mekkora a sátor legnagyobb beltéri magassága?

A sátor magasságának beállítható értékei: 1,75 m, 1,85 m, 1,95 m, 2,05 m. Ha nagyobb beltéri magasságra van szüksége, akkor a hexagonális sátrakat ajánljuk. 

Mekkora a hexagonális sátrak legnagyobb beltéri magassága?

A sátormagasság beállítási tartománya 1,9m és 2,2 m között van.

Mekkora a 800D tetőponyva súlya?

A tetőponyva súlya 339g/m2.

Szombaton is kézbesítik az árut?

Nem, a kiszállításra munkanapokon, hétfőtől péntekig kerül sor.

Le kell venni használat után a sátortetőt?

Nem szükséges, a tető a szerkezeten maradhat, nem kell levenni. Hosszabb tárolás esetén ajánlott a tetőt jól kiszárítani, hogy ne sérüljön és ne menjen tönkre.

Mindig kaphatóak lesznek a pótalkatrészek?

Igen, mindig van pótalkatrész készleten az ügyfeleink számára. Még olyan termékek esetében is, amelyeket már nem forgalmazunk.

Nyomtatható-e a sátorra reklám?

Természetesen, a sátrakra több módszerrel is nyomtathatunk. Az ügyfél igényeitől függ. Több partner-nyomdával működünk együtt, így a sátrakat nemcsak egyszerű szöveggel és logóval, hanem nagy formátumban és sokszínben is nyomdázhatjuk. Mindegyik nyomtatási technika színkóddal van ellátva.

Hogyan szállítják ki nekem a sátrat?

A sátor egy csomagban érkezik. A sátorvázat dobozba csomagoljuk, a sátortetőt és az oldalfalakat mellétesszük. A tetőponyvát az utasításoknak megfelelően kell felszerelni. Az oldalfalakat tépőzárral egyszerűen rögzíti a sátortetőhöz. A csomag kibontásához ne használjon éles tárgyakat, hogy elkerülje a sátorponyva megsérülését.

Miért drágábbak a hexagonális sátrak?

A hexagonális sátrak a professzionális sátrak közé tartoznak. Ezek a sátrak nagyon tartósak. A vázszerkezetek vastag falú, hatszögű alumínium profilból készülnek. A tető- és oldalsó ponyvák kiváló minőségű, vízálló, nagyobb súlyú anyagból vannak. A sátor tartozékokkal együtt kerül értékesítésre.

Kicserélhetek egy alumínium vázat acélvázra? Megfelelőek lesznek rá a sátortető és az oldalfalak?

Ha klasszikus alumínium sátra volt, 30x30mm-es négyszöglábbal, akkor az acélváz megfelelő lesz. Ha azonban a sátra hexagonális alumínium hatszögű lábbal, akkor az acélszerkezet nem fog megfelelni.

Közintézmény vagyunk, és csak az áruk átvétele után tudjuk kifizetni a számlát. Lehetséges?

Egy kötelező érvényű megrendelés alapján, előzetes kifizetés nélkül is elküldhetjük a termékeket a közintézményeknek és cégeknek. A számla kifizetési határideje 14 nap. Minden ilyen kérelmet egyedileg kezelünk.

Lehet nyomtatni a hordozótáskára?

Sajnos jelenleg nem nyomtathatunk a hordozótáskára, mert cipzár és varrások vannak rajta .

A sátrak és a nyomtatás színei ellenállnak-e az UV sugárzásnak?

A sátor és a nyomtatás színei egyaránt tartósak.

Milyen vastag hóréteget bír el a sátortető?

Az összecsukható sátrakat nem úgy tervezték, hogy a tetőt terhelni lehessen, ezért a havat rendszeresen el kell távolítani a tetőről.

Szükségem van-e valamilyen eszközre a sátor felépítéséhez?

Nincs. A harmonika típusú sátrak szétnyithatóak, így nincs szükség szerszámokra a sátor felépítéséhez.

Melyik vázszerkezet ellenállóbb szélben? Az acél-, vagy az alumínium? Megállapítható-e a szélállóság km/h-ban?

A szélállóság a sátor rögzítésétől nagy mértékben függ. Úgy az acél-, mint az alumínium vázszerkezet szélállósága 30km/h-ig terjed, efölött a meteorológusok már figyelmeztetnek. A hexagonális vázszerkezetek szélállósága 70km/h-ig terjedhet.

Mekkora a hordozótáska?

Több méretű táskát kínálunk. A táskákat elsősorban saját sátrainkhoz tervezték. Ha olyan sátorhoz szeretne hordozótáskát, amelyet nem tőlünk vásárolt, írja meg e-mailben az összecsukott sátor méreteit. Ez segít nekünk abban, hogy megkeressük a legjobb megoldást az Ön számára.

Más gyártótól van a sátorvázam, illeni fog majd rá a tető?

Javasoljuk, hogy a tető megvásárlása előtt mérje meg a régi tetőt. Az esetek 99%-ban ugyanakkorának kell lennie, de vannak olyan atipikus sátrak, ahol probléma merülhet fel. Nemcsak a sátor kerülete, hanem a tető kihúzó rúd mérete is fontos. Feszesebbé teheti a tetőt, így az megsérülhet.

Tehetek szúnyoghálót a sátor mindegyik oldalára?

A szúnyogháló 3m, 4,5m és 6m hosszú méretben kapható. Tehet a sátor mindegyik oldalára, ha megfelelőek a méretek, vagy kombinálhatja oldalfalakkal. Az ekkora méretű sátrak bármelyik oldalára felszerelhető.

Nem talált választ a kérdésére? Írjon nekünk