Reklamáció és az áru visszaküldése

A megrendelt áru nem felel meg az elvárásainak? Nem baj!
Az árut az átvételtől számított 14 napon belül ok megadása nélkül visszaküldheti. Csere esetén a terméket ingyenes szállítással küldjük el az Ön címére. Az áru visszaküldésekor a már kifizetett pénzt legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a számlájára.

Elég, ha kitölti az áru visszaküldésére és cseréjére szolgáló nyomtatványunkat, amit a visszaigazoló e-mailben vagy az üzleti feltételeknél megtalál. Az árut, kérjük, csomagolja be és postával küldje vissza vagy a kitöltött nyomtatvánnyal együtt hozza be az átvételi pontunkra.
Ha 14 napon belül a visszaküldött termék, használt, sérült vagy más módon használhatatlan, jogunk van a termék eredeti állapotában történő visszakerülési költségeket kiszámlázni, és igényelni a visszafizetést.

Amire szükségünk lesz Öntől:

  1. Sértetlen és nem használt termék 
  2. A számla/a kifizetést igazoló okmány másolata
  3. A szerződéstől való visszalépésről szóló kitöltött nyomtatvány
  4. A számlaszámára IBAN formában, ahová az áru visszaküldése esetén küldhetjük a pénzt. Vagy tájékoztatást arról, hogy mire szeretné a terméket cserélni

Ha a csomagot postával küldi, akkor a következő címre tegye:

Expodom.hu
Expandeco
Vizpart utca 32
9225 Dunakiliti

A futár számára a telefonos elérhetőségnek a következő számot adja meg:

+36 19 989 153

Fontos:  A terméket biztosított csomagban küldje. Az utánvételre küldött csomagokat a szállítótól nem vesszük át. Visszakerül Önhöz.​

Reklamáció

A termékre a megvásárlástól számított 24 hónapos jótállás van. A reklamáció jogával haladéktalanul élni kell, ami azt jelenti, hogy amint jelentkezik a károsodott anyag vagy a gyártási hiba. Bővebb tájékoztatást az üzleti feltételekben talál.

A reklamált árut tisztítsa meg, hogy megfeleljen az általános higiéniai elveknek (tisztának, száraznak és szagtalannak kell lennie). Készítse elő a tartozékokat, a vásárlást igazoló okmányt esetleg a jótállási levelet.

Az Ön reklamációját fogadjuk:

Személyesen
a köv. címen: Expodom.hu, Expandeco, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti. Reklamáció esetén hozza magával a reklamált árut, a vásárlást igazoló okmányt és a jótállási levelet, ha volt a termékhez.

Poastai úton
a köv. címre: Expodom.hu, Expandeco, Vizpart utca 32, 9225.  A vásárlást igazoló okmány eredetijével vagy másolatával (számla).  És a kitöltött, kinyomtatott reklamációs nyomtatvánnyal együtt, ahol feltünteti a termék hibáit.