Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Harmonika sátor

Harmonika sátrak

  • gyorsan összeszerelhető harmonika szerkezet
  • méretek és színek nagy választéka
  • gyors áthelyezés, egyszerű ápolás
  • acél, alumínium vagy profi
  • védelem eső, szél és napsugarak ellen

A harmonika satrak egyre népszerűbbek. A harmonika rudazatnak köszönhetően a sátor lebontása és felállítása csak néhány percet vesz igénybe. Anyagi szempontból is optimális megoldásként kínálkoznak, ha ideiglenes tetőzetre van szükség. A harmonika sátrak felhasználási lehetősége valóban széles körű, hogy csak néhány példát említsünk - piaci sátor, kerti sátor, party sátor, reklámsátor promóciós célokra, stb.

Szerkezet
A harmonika sator szerkezete több kivitelezésben található kínálatunkban. Az alapértelmezett kivitelezés a porfestéssel kezelt acélszerkezet. Az alumínium verzió ennél esztétikusabb és könnyebb. Igényesebb vevőink számára hatszögletű alumínium szerkezetet is kínálunk kétfajta kivitelezésben – hatszögű alváz keresztmetszettel.

A sátrak élettartama magas, és a masszív szerkezet ellenére is megőrizték a harmonika sátrak legvonzóbb tulajdonságait – a mobilitást, könnyű súlyt és a jó tárolhatóságot.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A kínálatunkban szereplő legnagyobb, 6x3 méteres sátor felállítása és lebontása sem tart néhány percnél tovább. Szerszámok nélkül, minimális erőfeszítéssel. Összerakott állapotban elfér bármelyik autó csomagtartójában. Egyszerűen csak összecsomagolja, és ott állítja fel, ahol szükség van rá. Megfelelő rögzítéssel a harmonika sátrak ellenállnak a széllökéseknek és az esőnek is.

Tárolás
A harmonika sátor gond nélkül tárolható a pincében, garázsban vagy a padláson. Nem igényel különleges bánásmódot. Javasoljuk a tetővászon gondos kiszárítását a penészképződés megelőzésének érdekében.

Harmonika sátor - photo