Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kempingasztal

Ha egyike azoknak a természetrajongóknak, akik minden szabadidejüket kint töltik a friss levegőn, akkor biztosan értékelni fogja a kempingasztal előnyeit. Nem kell a térdéről falatoznia, élvezheti az ételt- legyen az sátorozás a barátokkal, piknikezés, vagy horgászás. Az összecsukható kempingasztal mindenhol segítségére lesz.

A kempingasztalok nemcsak kültéri használatra alkalmasak. Zárt térben is használhatóak. Sok vendéglátóipari vállalat ezeket használja vállalati rendezvényeken vagy esküvőkön. Az összecsukható asztalokat gyakran a kerti sátrakban helyezik el.

A kempingasztal szilárd és stabil felépítésű. Az összecsukható lábaknak köszönhetően pillanatok alatt bármilyen eszköz használata nélkül felállíthatja. Még használati utasítás sem kell hozzá. A vázszerkezete valóban nagyon egyszerű. Az asztallap tartós műanyagból készült, amelyet könnyű karbantartani. A biztonsági zár megakadályozza az asztal váratlan összecsukódását.

A kemping asztalok kétféle hosszúságban kaphatók - 240 cm és 180 cm. Ezek azonban félbehajthatóak, így sok minden más is elfér az autójában. Az összehajtott asztal kényelmes fogantyújának köszönhetően egy ember képes kezelni az ilyen áthelyezéseket.