Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kempingezni készül?

Időtlen idők óta a nyár az ünnepléshez és a természetben való tartózkodáshoz kapcsolódik. Ha egy felejthetetlen élményekkel teli nyaralást szeretne átélni, menjen kempingezni.

Ne féljen a gyerekekkel való kempingezéstől. Épp ellenkezőleg, gyermekeinek felejthetetlen nyaruk lesz. Reggeltől estig a friss levegőn lesznek, és nem is fog tudni róluk.

Egy jó kempingre azonban megfelelően fel kell készülni.

A megfelelő hely kiválasztása a legfontosabb. Számos kemping kifejezetten a gyermekes családok számára van kialakítva, vonzó látványosságokkal és játszóterekkel. Készítsen egy listát a táborozás előtt. Nagyon fontos, hogy előzetesen összeírjon mindent, amire majd szüksége lehet a kempingezés során. Ez leegyszerűsíti a csomagolást, és mindenekelőtt, nem felejt otthon semmit.

A sátor az alváshoz magától értetődő, ha nem rendelkezik lakókocsival. Gondolnia kell viszont arra is, hogy mi lesz, ha esik az eső vagy éget a nap? Nem szeretné egy sátorba bezárva tölteni az egész időt. Hasznos lenne egy hordozható menedék, amely védelmet nyújt majd a nap és az eső ellen. Javasoljuk, hogy készítsen elő egy összecsukható sátrat.

Az összecsukható sátor nem foglal sok helyet és egy kombi csomagtartójába is belefér. Néhány perc alatt felállíthatja eszközök használata nélkül. Elég tágas egy pihenőágy, összecsukható asztal, grill, vagy gáztűzhely elhelyezéséhez. Egy ilyen összecsukható kerti sátrat kempingező szomszédai is irigyelni fognak, ha esni kezd, vagy éget a nap :-). Ne felejtse el azonban, hogy nemcsak az alvó sátrat, hanem az ollósátrat is megfelelően rögzítenie kell. Így nem marad majd tető nélkül a feje fölött egy hirtelen nyári vihar után sem.