Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Műanyag asztal

A műanyag asztal ideális megoldás mindazok számára, akiknek egy stabil asztalra van szükségük, de nem szeretnék, ha az mindig ugyanazon a helyen lenne felállítva. Ha ünnepség, parti szervezését tervezi, vagy egy jó minőségű asztalra van szüksége az árusító standjában, akkor az Expodom műanyag asztal segít megoldani a problémát.  

Egy kiváló minőségű termék, fontos előnyökkel a hagyományos műanyag asztalokkal, vagy az instabil kemping asztalokkal szemben. 

A kinyitható műanyag asztal segíti majd abban, hogy megfelelő helyet biztosítson a vendégei, vagy a termékei számára. Két méret közül választhat. A 240cm hosszú asztallap ünnepségekre, nagyobb rendezvényekre a megfelelőbb, míg a 180cm hosszú asztal árusító standokba ideális. De a felhasználási lehetőségek számosak. Az asztal könnyen kinyitható és másodpercek alattt felállítható. Az összecsomagoláshoz csak hajtsa össze a lábakat és tűrje kettőbe az asztallapot. Összecsukva a hosszúsága feleakkora, mint a kinyitott asztalé. Könnyen szállíthatja személygépkocsival is, bárhová, ahol szüksége van rá.

A műanyag asztaloknak szabadalmazott szerkezetük van. Az asztal felső része megerősített, ellenálló műanyagból készült, nem törik és nem sérülékeny. Az asztallábak összehajthatóak és masszív fémből készültek, megfelelő stabilitást nyújtva az asztalnak. Nem kell attól tartania, hogy az asztal inogni fog, vagy felborul.

A kinyitható műanyag asztal egész évben szolgálatára lesz, nyáron a vakáció idején, télen pedig a karácsonyi ünnepek meghittségében. Használja ki az összes előnyét.

Műanyag asztal - photo