Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható asztal

Az összecsukható asztal ideális megoldás abban az esetben, amikor rövid időre van szüksége stabil tároló helyre. Előnye, hogy ott állíthatja fel, ahol éppen szüksége van rá, majd az esemény után összecsukhatja és könnyen beteheti az autóba, vagy a pincébe. 

Az összecsukható műanyag asztalok az Expodom.hu kínálatából megoldják a hely problémáját.  Egyszerű forma, kiváló minőségű  kivitelezés, megfelelő méretek és ár. A hagyományos műanyag asztaloktól, vagy az ingatag kemping asztaloktól eltérően,  masszívabbak, stabilabbak és széleskörűen felhasználhatóak. 

Kétféle méret közül választhat - 240 cm vagy 180 cm hosszú asztallappal. A nagyobb méretet ünnepségekre ajánljuk, a kisebbet kirakodó vásárokra, de a felhasználását természetesen Ön dönti el. A kinyitása és elhelyezése másodperceket vesz fel és bárki meg tudja csinálni. 

Ahhoz, hogy azonnal használni tudja, ki kell mindössze nyitnia az asztallapot, rögzítenie, kihajtania a lábakat és az asztal használatra készen áll. Az összecsomagolása ugyanilyen egyszerű. Az összecsukott asztal mérete fele a kinyitott asztal méretének és praktikus füllel van ellátva. Így nem jelent gondot az autóval való szállítása bárhová, ahol éppen szüksége van rá.

Az asztallap jól megerősített műanyagból készült, amely ellenáll a kevésbé kíméletes bánásmódnak is. A szerkezete masszív, fémből van és stabilitást biztosít, az asztal nem inog. Az összecsukható asztalok tárolása és ápolása egyszerű.

Az összecsukható asztal egész évben használható. A felhasznált anyagoknak köszönhetően kibír bármilyen időjárást. Nyáron a kerti partin lesz segítségére, télen pedig a karácsonyfa mellett pihenhet. 

Összecsukható asztal - photo