Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Alumínium sátor

  • könnyű és esztétikus szerkezet

  • nyomtatott reklám lehetősége

  • hosszú élettartam

  • különböző méretek és színek széles választéka

  • vízhatlan tetővászon

Egyszerűen összeszerelhető könnyű, hordozható sátrat keres széles körű felhasználási lehetőséggel? A megfelelő megoldást az alumínium sátrak biztosítják. Egyszerű, bárhol alkalmazható sátrak, melyek összerakása és lebontása csupán néhány percig tart. A könnyű súly az alumínium sátrak egyik legnagyobb előnye, ez főleg hölgyek szempontjából rendkívül praktikus. Az alumínium ráadásul esztétikai szempontból is jó választás, és tökéletesen alkalmas promóciós vagy kiállítási sátorként. A felhasználási lehetőségek skálája valóban nagyon széles.

Szerkezet
Az alumínium szerkezet nagyon könnyű és esztétikus, és bármilyen társasági eseményen kellően reprezentatívan hat. Kínálatunkban háromfajta alumíniumszerkezet található, az egyszerűtől a profi vázig. A hatszögletű alumínium szerkezet a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Ráadásul valamennyi szerkezet csavarozott részekből áll, így a felhasználó bármelyik részt egyedül is ki tudja cserélni. Magától értetődő a vízhatlan tetővászon. Az oldalvásznakat szükség esetén tépőzárral lehet rögzíteni.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az alumínium sátrak gyorsan összecsukható ollószerű szerkezete tapasztalatlan személyek számára is lehetővé teszik a sátrak gyors felállítását. A kínálatunkban található legnagyobb, 18m2 területű sátrat is néhány perc alatt össze-, illetve szét tudja szerelni akár egyetlen személy is. Könnyű súlyuk miatt az alumínium sátrak nagyon népszerűek, áthelyezésük egyik helyről a másikra egyáltalán nem okoz gondot. Megfelelő rögzítéssel ráadásul az erős széllökéseknek is ellenállnak, károsodás nélkül.

Tárolás
Az összerakott sátor csak kevés helyet foglal. Javasoljuk a vásznak kiszárítását tárolás előtt.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta