Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Alumínium sátor

Alumínium sátrak

  • könnyű és esztétikus szerkezet
  • nyomtatott reklám lehetősége
  • hosszú élettartam
  • különböző méretek és színek széles választéka
  • vízhatlan tetővászon

Egyszerűen összeszerelhető, könnyű, hordozható sátrat keres széles körű felhasználási lehetőséggel? A megfelelő megoldást az alumínium sátrak biztosítják. Egyszerű, bárhol alkalmazható sátrak, melyek összerakása és lebontása csupán néhány percig tart. A könnyű súly az aluminium satrak egyik legnagyobb előnye, ez főleg hölgyek szempontjából rendkívül praktikus. Az alumínium ráadásul esztétikai szempontból is jó választás, tökéletesen alkalmas promóciós, kiállítási sátorként. A felhasználási lehetőségek skálája nagyon széles.

Szerkezet
Az alumínium szerkezet könnyű és esztétikus, bármilyen társasági eseményen kellően reprezentatív. Kínálatunkban háromfajta alumíniumszerkezet található, az egyszerűtől a profi vázig. A hatszögletű alumínium szerkezet a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Ráadásul, valamennyi szerkezet csavarozott részekből áll, így a felhasználó bármelyik részt egyedül is ki tudja cserélni. Magától értetődő a vízhatlan tetővászon. Az oldalvásznakat szükség esetén tépőzárral lehet rögzíteni.


Szerelés, lebontás és rögzítés
Az alumínium sátrak gyorsan összecsukható ollószerű szerkezete tapasztalatlan személyek számára is lehetővé teszik a sátrak gyors felállítását. A kínálatunkban található legnagyobb, 18m2 területű sátrat is néhány perc alatt össze-, illetve szét tudja szerelni akár egyetlen személy is. Könnyű súlyuk miatt az aluminium satrak nagyon népszerűek, áthelyezésük egyik helyről a másikra egyáltalán nem okoz gondot. Megfelelő rögzítéssel ráadásul az erős széllökéseknek is ellenállnak, károsodás nélkül.

Tárolás
Az összerakott aluminium sator csak kevés helyet foglal. Javasoljuk a vásznak kiszárítását tárolás előtt.