Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Esküvő a kertben

Melyik menyasszony nem akar egy eredeti és romantikus esküvőt? És melyik vőlegény nem akarja teljesíteni menyasszonya álmát, hogy életének legfontosabb napja pontosan az ő ízlésének feleljen meg. Tehát, ha a menyasszony kültéri esküvői fogadásra vágyik, itt az ideje, hogy megoldásokat keressen.

A kültéri esküvő most egy olyan trend, amely, népszerűségének tetején van hazánkban, és mivel nincs sok strandunk, a kedvenc hely, ahol a friss házasok kimondanák a legfontosabb "Igen"-t az a parkok vagy a kertek.

A kerti esküvőnek, ideális körülmények között gyakorlatilag nincs hátránya, és a szabadtéri házasságba való belépés lehetőségét egyre több ember használja. Ha úgy dönt, hogy a kék ég alatt házasodna, had tegyünk néhány megjegyzést, mely segíthet.

Mindig van alternatíva

A nyári esküvő kellemes időben ideális, de ez nem mindig van így. A szél, az eső, sajnos nem működik, mint a szocializmus építési útmutatói. Az esküvői forgatókönyvek nem tartalmazzák ezt a képletet. Ezért ha biztosra akar menni, mindig vegye figyelembe, hogy eshet. És ha bármilyen áron szabad ég alatt szeretné megrendezni az esküvőt, akkor az esküvői sátrak segítenek. Például az acél ollós sátor is ellenáll a rossz időjárásnak és lehetővé teszi, hogy úgy szórakozzanak mint egy zárt helyen. Azonban, ha az időjárás valóban ellenünk van, és nincs esélye megszáradni, készen kell állnia az átöltözésre.

Díszítés határok nélkül

Díszítés határok nélkül

A legjobb dolog egy kerti esküvőben az, hogy a képzelet nincs korlátozva. Ami egy kis térben nem tűnik megfelelőnek, azt biztosan kiemeli a gyönyörű zöld fűszőnyeg. Biztosan nem kell visszafognia magát. Díszítse a kertjét retro díszítéssel, például egy régi kerékpár gyönyörű tud lenni. Vagy az esküvőjét olyan stílusban is dekorálhatja, amilyen az otthona, vagy kérje meg családját és barátait, hogy hozzanak néhány díszítést, és csak élvezze az esküvőjét, amit senki sem fog megismételni

Gondoljon azokra a helyekre ahova elbújhat

Esküvői sátrak

Nemcsak az eső lehet egy akadály az esküvő napján. Még az égő nap is problémát jelenthet, különösen akkor, ha egy aperitif itallal kombinálják. Ha nincs elég fája a kertben, biztosítson vendégeinek és esküvői ételéinek egy kis hűvös árnyékot az esküvői sátrak alatt. Egyszerűek, helyezze el őket a székek előtt, és pihentető területet biztosít mindenkinek. Létrehozhat egy esküvői várost, vagy egy kellemes esküvői fogadást. És az esküvő után még hasznos lehet neked, mert kár lenne, ha az esküvő vendégei időről időre nem jönnének el egy bulira.

A tökéletes esküvői fotókhoz, használja ki a szabadtéri tereket

Miért menjen valahova messze az esküvői fotók elkészítéséért, amikor fényképeket készíthet a kertjében is? Kombinálja a kreativitást a fent említett díszítésekkel, és a gyönyörű esküvői fotókat, amelyekben mindig van egy kis giccs, és eredeti ötletekkel és szórakozással töltött emlékekké válhatnak. Végtére is, miért kellene egy erőltetett mosoly a menyasszony arcára? A gyönyörűen díszített kertben készült képek, minden esküvői albumot dísze lesz.
 

Ne vegye túl komolyan

Ne vegye túl komolyan

A szabadtéri esküvő kísértés, hogy egy nem formális légkörben bontakozzon ki a mulatság. Ebben az esetben nem beszélhetünk mesterséges szertartásokról, sötét terekről vagy szűk parkettáról. Használja ki ezt. Vesse el az elavult hagyományokat, és legyen egy elegáns esküvővé, ahol nyoma sem lesz a természetellenességnek Adja meg, hogy a vendégek érezzék jól magukat, hogy pihenjenek és jutalmul Ők majd tökéletes szeretetet és jólétet teremtenek. Ne építsen falakat, ahova nem illik.