Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátor esküvőre

Sátor esküvőre

  • anyagi szempontból előnyös
  • padlózható, LED lámpák vagy virágdíszítés lehetősége
  • különböző méretekben, a sátrak összekapcsolásával nagyobb teret lehet biztosítani
  • esküvő után is felhasználható, például kerti pavilonként

Nem hagyományos, de romantikus esküvőről álmodozik? Házasodjon szabad ég alatt. Az esküvői sátrak elég helyet nyújtanak a vendégek számára, és felejthetetlen hangulatot biztosítanak a nagy napon. Az esküvői sátrak felhasználási módja rendkívül széles körű. Szükség szerint bárhol kialakíthat egy ruhatárat, éttermet, vagy pavilont.

A menyasszony és vőlegény nevének feltüntetésével a sátron az esküvő végképp felejthetetlenné válik - használja ki ezt a lehetősséget!


Szerkezet
Kínálatunkban acél-, alumínium vagy profi hatszögletű szerkezetek találhatóak, különböző méretekben. Válassza ki a megfelelő méretű satrat eskuvore és gondoskodjon arról, hogy szabadtéri esküvője felejthetetlen élmény maradjon Ön, és vendégei számára.

A vízhatlan tetővászon tökéletes védelmet biztosít eső, szél, vagy akár tűző napsugarak ellen.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A satrak eskuvore való felállítása nem okoz nehézséget, tapasztalat nélkül is egyszerű. Legfeljebb 5 percig tart és a szilárd rögzítésnek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy elfújja a szél.

Tárolás
Az esküvői sátor összecsomagolt állapotban csak nagyon kevés helyet foglal, nem igényel speciális tárolási feltételeket. Javasoljuk a tetőponyva tökéletes kiszárítását tárolás előtt.

Sátor esküvőre - photo