Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

8 tipp a szuper grillezéshez

A tökéletes grill? Gondolj a vendégekre, ne aggódj az eső miatt.

A jó grill egy fontos része a nyárnak. Ezt igazolja a hétvégenként hagyományos grillen elkészített specialitások. Ha van egy háza, hétvégi háza vagy egy nyaralóháza kerttel vagy terasszal, biztosan időről időre meg kell szerveznie egy grillpartit. Ha ezt még nem tette meg, vagy ha az utolsó egy katasztrófa volt, olvassa el a grillezés szervezésének tippjeit, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Vásárlás előtt tervezze meg a grillezését

Vásárlás előtt tervezze meg a grillezését

Egy jó grillezés nem indul a reggeli vásárlással egy délutáni grillezéshez. Ha azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen, tervezzen meg mindent néhány nappal az esemény előtt. A vendégek száma, az ételek mennyisége (eldobható papír edények), díszek, italok, illik szólni a szomszédoknak, hogy tudjanak róla, és ha igazi férfi vagy, ellenőrizd a grill állapotát. Ellenőrizze annak funkcióját és az utolsó grillezés utáni állapotát. Nem kell tökéletesen tisztának lennie, de a grillen az égett törmelék nem tűnik túl jónak. A biztonság érdekében ellenőrizze az időjárás-előrejelzést.

Ne féljen az esőtől

Ne féljen az esőtől

Amikor tervezi a grillsütést és több vendéget szeretne meghívni, a legnagyobb probléma a megfelelő idő megtalálása mindenki számára, és nem az időjárástól függően tervezi azt. Még a legnagyobb vihar sem állíthatja meg Önt, mert a tervezett szórakozást a sátrak segítségével lehet megmenteni. Például a gyorsan összecsukható sátrakkal, percek alatt telepíthetők, és még egy laikus vagy hölgy is meg tudja tenni. A természet szeszélyei sem lepik meg ezeket a sátrakat. Lehet oldalról lefedni őket, vagyis lefedni az egész területet, így védve lesz a szélben is. Az időjárás változása az utolsó pillanatban nem jelent problémát.

Ismerje meg a vendégei izlését.

Mielőtt bevásárolna, próbálja megállítani az önző önmagukat, és megtudni, hogy milyen ízlései és preferenciái vannak a vendégeinek. Nyilván Ön a ház ura és a vendégeknek el kell fogadniuk, hogy a főétel az Ön kedvence lesz de készítse el vendégei preferenciáit is, biztosan boldoggá teszi őket. Feszültségmentesek lesznek, attól hogy a szórakozás mellett jót tudnak enni, és ezek a részletek is javítják a hangulatot.

Ne csak a grillre figyeljen

Talán mindannyiunknak már volt egy grill partia, ahol az étel szuper volt, de nem volt szórakoztató. Sajnos ez egy gyakori hiba a házigazdáknál. Ne becsülje alá ezt a részletet, és ne hagyja, hogy a hangulatot valaki más hozza létre. Igen, mindig jó ötlet, hogy bevonja a feleségét vagy a partnerét, de általában Ök több időt töltenek a jelenlévő hölgyekkel. A férfiaknak férfi társaságra van szükségük, így a grill gondozása mellett adjon nekik is szükséges figyelmet. Valójában csak néhány recept írja elő az állandó jelenlétet. Tehát ügyeljen arra, hogy ne felejtse el a vendégekkel szembeni felelősségét. Minden jó szakácsnak személyi ételeket kell szolgálnia a vendégek számára.

Használjon hasznos kiegészítőket

Használjon hasznos kiegészítőket

A grillezés is fejlődik, ami azt jelenti, hogy ezen a területen is rengeteg újdonsággal találkozhatunk. Azonban ennek ellenére minket nem érdekel a grill elektronikus hőmérséklet megfigyelése. Inkább gyakorlati dolgok érdekelnek. Vegye fel a kötényét, talán kicsit melegebb lesz, de nem fogsz járni piszkosan, zsírosan a vendégek között. Alumínium tálat is elhelyezhet az edény alá vagy legalább egy alumíniumfóliát. Így felfogod a zsírt, ami nem csöpög a parázsra, és nem füstölög hiába. Szintén használjon rácsos edényeket - hátsó raklapokat, hal grillrácsot vagy grillfogót, hogy egyszerűsítse a munkáját, és ne égjen meg. A fontosabb eseményekhez jobb briketteket is vásárolhat, és a legjobb, ha előzetesen kipróbálta őket. És még egy jó tipp, ha a rovarok grillezési buli alatt zavarnak, tegyen levendulát és citromot a grill köré és az asztalokra, így biztosan megszabadul a nemkívánatos látogatóktól.

Ne felejtsen fogyasztani folyadékokat

Ne felejtsen fogyasztani folyadékokat

Bár szinte olyan, mint egy istenkáromlás, a grill ételek nemcsak sörrel jók. Természetesen a sör ideális a grillezéshez, de sajnálatos lenne, ha csak a sörre fókuszálnánk. A nyári hőmérséklet nem ideális az alkohol fogyasztására, de ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglepje barátait egy házi készítésű itallal. És ha nem iszik alkoholt, vagy nem lehetséges, semmi sem jobb, mint egy házi limonádé, megfelelően lehűtve. Ez mindig jól jöhet, mert a sört is időről időre le kell cserélni.

Legyél eredeti

Ha van egy kreatív elméd, és vágyad, hogy megtapasztalj eredeti dolgokat, a grillezés, a kert és eredeti ötletek kombináció verhetetlen dolgokat szül. Díszítse fel az egész teret. Például gondolhat egy tematikus grillezésre. Egy középkori fogadás remek ötlet lehet. Az esti / éjszakai grillezés is érdekes lehet. Elég egy jó helyre világító fáklya + adjon hozzá más összetevőket, mint a megfelelő zenét, válogatott dekorációkat, és még egy közönséges kerti party is lehet egy esemény amelyről még évekik emlékezni fognak a barátokkal. Újra semmi sem akadályozhatja meg, hogy kreatívan használja a gyorsan összecsukható sátrakat. És segíthet neked egy felejthetetlen élményben is.

Ne felejtsd el ajándékokat adni a vendégeknek

Úgy gondoljuk, hogy ezt már automatikusan megteszi, de ha nem, ne felejtsük el, hogy a vendégeket a végén meg kell ajándékozni. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy mindig marad sok élelmiszer a grillezés után. Tartsd meg magadnak is, de adjál a vendégeidnek is, és csomagolj haza az ételekből. A vendégek örülnek, hogy kaptak haza vinni is valamit, te meg örülhetsz, hogy nem lesz telepakolva a hűtőszekrényed.