Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kerti gyerekzsúr

A születésnapokon minden gyermek kívánságai teljesülésének napja. Ezt soha ne feledje. Nos, kevés gyerek akarja egyedül ünnepelni születésnapját. Igen, kibírja az ünnepét Önnel és a nagyszülőivel, de higgye el nekünk, minden gyerek azt szeretné ha a legszebb pillanatokat főleg a barátaival tölthetné. Tehát tegye boldoggá őket, és ha lehetséges, szervezzen nekik rendes születésnapi kerti partit. Persze, azok a csibészek, amelyek május és szeptember között ünneplik a születésnapjukat előnyben részesülnek. A többi gyermek szülei kreatívabbak muszáj, hogy legyenek.

Ha úgy gondolja, hogy jó ötlet lenne a kertbe szervezni a gyerekzsúrt, akkor lenne néhány tippünk, hogyan tegye felejthetetlené a pillanatokat minden kicsi ünneplő és barátai számára.

Határozza meg az egész parti témáját

A gyerekek minden bizonnyal élvezik a klasszikus partit, stilizálás nélkül, de ha az egész ünnepséget a kedvenc meséik környezetébe csomagolják, sok extra pontot kapnak. Csak legyenek óvatosak, mindig a gyermek jelenlegi preferenciák alapján induljanak ki, és ezt a témát a gyermekkel jól meg kell beszélni. Nincs semmi rosszabb, mint otthon tökéletes jégkirályságot létrehozni, amikor a fiatal hölgyeknek már a Monster High a menő, vagy sok időt pazarolnak Transformer jelmezek készítésére, amikor egyértelmű, hogy 10 kis Pókember jön az ünnepségre.

Záhradná párty

Egyszerűen kérjen tanácsot, és hozzon létre testreszabott környezetet gyermeke számára. Szerencsére a reklámipar nagyon jól tudja mi a menő a gyermekek világába, így nem lesz gondja kellékeket szerezni.

Készítsen saját meghívókat

Talán apróság, de a legtöbb esetben ez az egyik kulcselem. Készítsen otthon személyre szabott meghívókat, természetesen, a választott party téma stílusában. De ne csinálja maga. Feltétlenül a kis ünneplő is vegyen részt ebben a tevékenységben. És ne vegye rosszul, hogy ha a munka végül nem lesz tökéletes. Nem mindenki tud szépen vágni, ragasztani és írni. Csak az igyekezet ás a szándék számít, tehát ne vegye ezt túl komolyan, és a pontosságot hanyagolja egy pillanatra.

Pozvánka na záhradnú párty

A gyermek hozzájárulását az ünnepség előkészítéséhez az ünneplés részeként kell megélni. A gyermekek szeretnek segíteni, ha úgy érzik, hogy valami fontosat csinálnak. Tehát haddja őket itt-ott valamit felakasztani, tegyenek valamit a tálakba, vagy hagyja, hogy zenét válasszanak.

Válasszon harapnivalót

Itt gondolja át a dolgot alaposan. Csak gyermekeket akajar meghívni vagy a szülőket is? Ha mindkettőt, akkor többet kell vásárolni, ha csak gyerekeket, akkor egy kicsit olcsóbb lesz az egész. De ez nem egyszerű, ne felejtse el. Jó kipróbálni, megkérdezni a gyermektől, mely ételeket szeretik a barátai és melyeket nem, de ne várjon pontos listát.

Občerstenie - Záhradná oslava

Az édességekkel természetesen soha nem fog mellé, de mint minden jó szülő, nem akarja, hogy a gyerekek csak édeségeket, sós és egészségtelen ételeket tömjenek magukban. Egészséges és ízletes ételeket tálaljon minding az asztalra. Minimum a gyümölcsnek nem szabad hiányoznia. Evvel csak azt kockáztatja, hogy néhány napig Ön fogja megenni a gyümölcsöt ☺ Ne felejtsük el számukra a gyermekpezsgőt, ez egy ünnepség, és ha még inkább szeretne nőni a gyermekei szemében akkor ezt a „pezsgőt” pezsgős poharakban szolgálja fel.

Legyen praktikus

Mindenre gondoljon összefüggésekben, és készítsen egy jó tervet. Az ünnepség akkor is tökéletes lesz, ha nem fog több ezer forintba kerülni. A gyerekeket nem érdekli, miben és min szolgálja az ételt és az italt. Válasszon olcsó papírtányérokat és poharakat, ha megtalálja azokat, amelyek egyeznek az ünnepség tematikájával, akkor igazi hős lesz. A dekorációt papírból és kartonból is készíthet. A gyermekek fantáziája és képzeletük gondoskodik mindért. Csak gondolkodjon, és használja fel azt, amit otthol talál. A kreativitás nem korlátozott. A régi dolgok tökéletes kellékek lehetnek és kitölthetik az esemény kellemes légkörét.

Ne hagyja unatkozni a gyerekeket

Detská párty

A gyermekek számára fontos a program is. Ezt hagyhatja gyermekekre is, és minden bizonnyal képesek lesznek szórakozni egy darabig, de sokkal jobb lesz, ha a szórakozást egyi kicsit irányítani fogja. Vagy ezt csak hagyja a profi gyermek szórakoztatókra, akik biztosítanak Önnek egy kis békét. Ha azonban bízik a saját erejében, mindenképp rendezzen kerti partit Ön maga. Használjon mindent, amit a kert nyújt, pl. a medencét, természetesen figyelve a biztonságra.

Hagyja a gyerekeket kibolondulni, és később változtassa tevékenységet kevésbé aktívra, például hagyhatja, hogy a gyerekek készítsenek valamit (pl. nyálkát), vagy kipróbálhassák a társasjátékokat. Feltétlenül zárja ki az összes TV-, mobil- vagy tablet használatát. Azt használják otthon, ünnepségen szórakozni kell. És még egy fontos dolog: ne becsülje alá a zenét, a gyerekek imádják, annak ellenére, hogy el kell ismerni, hogy a művészi ízlésnek valószínűleg itt nem lesz helye. Évente egyszer megteheti, hogy hallgatni fog egy dalt hússzor egymás után.

Készüljön fel a rossz időjárásra

Ne adja fel, még rossz időben sem. A kreatív szülő mindig mindennel megbirkózik. Javasoljuk, a gyorsan összecsukható party sátrak használatát, ezeket megtalálhatja az ajánlatunkban. Használhatja ezeket egy relaxációs zóna és árnyékolás fenntartására a gyermekek számára, amikor süt a nap, vagy megvédi őket az esőtől, amikor az idő rosszra fordul.

Párty stan na záhradnú oslavu

És mivel a sátrak nagyon gyorsan csukhatók és nyithatók, és teljesen alacsony technikai képességű személy is tudja egyszerűen kezelni, ezért nem kell a sátrat kertben tartani,  amikor nem szükséges, és ezért nem fog alkalmatlankodni, ha kisebb kertje van. A sátratgyorsan felépítheti, például akkor amikor az eső csöpögni kezd.

És ha igazán bátor ünneplők vannak Önnél, ilyen sátorban akár átaludhatják az éjelt is a kertben. Végül is a lovagok, nemesek és még a szultán is ilyen sátrakban voltak hadjáraton. Majdnem ilyenekben. Az építés egy kicsit tovább tartott, és egy kicsit több emberre volt szükség. Így még a gyorsan összecsukható party sátrak is érdekes részét képezhetik az ünneplésnek.