Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható kerti pavilon

  • gyors felállítás/lebontás

  • rendezvény után egyszerűen összecsomagolhatja és nem fog helyet foglalni a kertben

  • bármikor áthelyezheti és felállíthatja ott, ahol épp szükséges

  • megfizethetőbb megoldás mint a fa vagy tégla pavilonok

  • minimális karbantartási igény más pavilonokkal szemben

Kerti pavilonra vágyik, de nem rendelkezik elegendő hellyel a kertben? Az összecsukható kerti pavilonok lehetnek az Ön számára a megoldás. Néhány perc alatt kerti féltetőt építhet a kertjében, amely alatt Ön is és a vendégei is elrejtőzhetnek a nap, eső vagy a kellemetlen szél elől.

Még a legrosszabb időjárás sem ronthatja el a grillpartit és a baráti összejöveteleket. A rendezvény után egyszerűen összecsomagolhatja és tárolhatja.

Szerkezet

Választhat az alumínium vagy acél szerkezet közül, melyek megfelelő rögzítéssel az erős széllel, viharral és az elszabadult bulikkal is elbír. Válassza ki a színt, méretet és már holnap egy feledhetetlen partit szervezhet kertjében ezzel az összecsukható kerti pavilonnal. Az oldal ponyvák tépőzárral rögzíthetők a tetőhöz, és így el tud rejtőzni a kíváncsi szomszédok előtt.

Felállítás, lebontás és rögzítés
A kínálatunkban lévő legnagyobb sátrat is, melynek mérete 6x3, két ember is gond nélkül felállítja. Nincs szüksége semmilyen szerszámra és szakértelemre sem. Néhány perc alatt egy kerti pavilon épülhet fel a kertjében, amelyet saját maga állíthat fel. Javasoljuk rögzíteni, legyen az rögzítő cövekekkel, gurtnikkal vagy vízterhelésekkel.

Tárolás
A tárolás egyszerű. A sátor összecsomagolva 1,5m és gond nélkül elfér bárhol, téli szezonra javasoljuk a tetőponyvát jól kiszárítani.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta