Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható kerti pavilon

Összecsukható kerti pavilonok

  • gyors felállítás/lebontás
  • rendezvény után egyszerűen összecsomagolhatja és nem fog helyet foglalni a kertben
  • bármikor áthelyezheti és felállíthatja ott, ahol éppen szüksége van rá
  • megfizethetőbb megoldás mint a fa- vagy téglapavilonok
  • minimális karbantartási igény más pavilonokkal szemben

Filagórára vágyik, de nem rendelkezik elegendő hellyel a kertben? Az osszecsukhato kerti pavilonok jelenthetik k az Ön számára a megoldást. Néhány perc alatt kerti filagóriát építhet a kertjében, amely alatt Ön is és a vendégei is elrejtőzhetnek a nap, eső vagy a kellemetlen szél elől.

Még a legrosszabb időjárás sem ronthatja el a grillpartit és a baráti összejöveteleket. A rendezvény után egyszerűen összecsomagolhatja és tárolhatja.


Szerkezet

Választhat az alumínium- vagy acélszerkezetek közül, melyek megfelelő rögzítéssel az erős széllel, viharral és az elszabadult kerti partikkal is megvóbírkóznak. Válassza ki a színt, a méretet és már holnap egy feledhetetlen partit szervezhet kertjében ezzel az összecsukható kerti pavilonnal. Az oldalponyvák tépőzárral rögzíthetőek az összecsukható kerti pavilonok tetőjéhez,  így el tud rejtőzni a kíváncsi szomszédok elől.

Felállítás, lebontás és rögzítés
A kínálatunkban levő legnagyobb sátrat is, melynek mérete 6x3, két ember is gond nélkül felállítja. Nincs szüksége semmilyen szerszámra és szakértelemre sem. Néhány perc alatt egy kerti pavilon épülhet fel a kertjében, amelyet saját maga állíthat fel. Javasoljuk rögzíteni, legyen az rögzítő cövekekkel, gurtnikkal vagy vízterhelésekkel.

Tárolás
Az osszecsukhato kerti pavilon tárolás egyszerű. A sátor összecsomagolva 1,5m és gond nélkül elfér bárhol, téli szezonra javasoljuk a tetőponyvát jól kiszárítani.