Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Ponyvagarázs

Ponyvagarázs

  • megfizethetőbb, mint egy fém- vagy téglagarázs
  • széles választék, méretek 2x2m-től 6x3m-ig
  • nem csak eső, hó ellen véd, hanem az UV sugárzástól való károsodástól is
  • hordozható garázs és mobil műhely
  • a felállítását egyedül is el tudja végezni

Aggódik; amiért autója ki van téve az időjárás viszontagságainak, eső és hó áztatja, vagy a tűző nap égeti? Amennyiben nem tud garázst építeni, elegáns megoldást jelent a sátorgarázs. A nyitott garázsok helyettesíthetik a hagyományos garázsokat és ugyanúgy megvédik autóját. Ráadásul bármikor áthelyezheti, így gyakorlatilag bárhol kialakíthat egy garázst. Használata széleskörű: használhatja sator garazsként, de műhelyként vagy tárolóként is a mezőgazdasági gépei számára.


Szerkezet
Több típusú szerkezetből választhat. Szükségletei szerint választhat alumínium, vagy acél szerkezetű garázst. Azok számára, akik autójuknak - gépüknek különlöges helyet kívánnak kialakítani, a két fajta méretben is kapható, hexagonális alumínium sátrainkat ajánljuk.

Felállítás, lebontás és rögzítés
A  ponyvagarazs felállítása és lebontása pár percig tart. Szerszámok nélkül, legfennebb egy ember segítségével felépítheti a sátorgarázsát. A tetőponyva természetesen vízálló és a hozzá csatolható oldalponyvák segítségével minden oldalról megvédheti autóját. Nem feledkezzen meg a megfelelő rögzítésről, ehhez rögzítő cövekeket, rögzítő hevedereket vagy víznehezékeket egyaránt megtalál kínálatunkban.

Tárolás
Amennyiben hosszabb időre kívánja tárolni sator garazsat, fontos, hogy előzetesen jól szárítsa meg a tetőponyvát a penészedés elkerülésének érdekében.