Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Családi sátor

  • védelem kedvezőtlen időjárás esetén

  • könnyen áthelyezhető

  • méretek és színek nagy választéka

  • szilárd acél- vagy alumínium szerkezet

  • kicserélhető alkatrészek

  • sokoldalú felhasználás

Ha gyakran jár kempingezni családjával vagy barátaival, vagy egy olyan helyet szeretne kialakítani a saját kertjében, ahol kellemes órákat tölthet majd szeretetteivel, akkor a családi sátor egy ideális megoldást kínál. Nagy előnye az egyszerű áthelyezhetőség. A sátor sokoldalúan felhasználható – fedett teret biztosít a grillezésnél vagy gulyásfőzésnél, tetőt lehet húzni a gyerekek homokozója felett – bárhol és bármikor hasznát tudja venni.

Fedezéket biztosít, kellemes árnyékot nyújt, megvéd az esőtől, így a családi eseményt nem fogják tönkretenni az időjárás szeszélyei.

Szerkezet
A szerkezet nagyon szilárd. Kínálatunkban acél-, illetve alumínium váz is szerepel. A sátor mérete nagyon praktikus, könnyedén befér egy kisebb autó csomagtartójába is, így bárhova magával viheti.

Válasszon olyan színt, ami megfelel elképzeléseinek, rendeljen esetleg opcionális tartozékokat is, és élvezze a családi összejöveteleket kellemes környezetben, a saját családi sátrában.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A családi sátor felállítása nagyon egyszerű. Minimális tapasztalattal rendelkező személyeknek is sikerül néhány perc alatt, szerszámok nélkül. Az ollószerű szerkezetnek köszönhetően hölgyeknek sem okoz gondot.

Hogy a sátor minél tovább sértetlen maradjon, a megfelelő rögzítésről is gondoskodni kell. Kínálatunkban rögzítő cövekek, szíjak és vízzel töltött súlyok is találhatók.

Tárolás
A családi sátor hosszan tartó tárolása esetén javasoljuk a tetőponyva gondos kiszárítását, ez segít a minőségi változások megelőzésében.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta