Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Családi sátor

Családi sátor

  • védelem kedvezőtlen időjárás esetén
  • könnyen áthelyezhető
  • méretek és színek nagy választéka
  • szilárd acél- vagy alumínium szerkezet
  • kicserélhető alkatrészek
  • sokoldalú felhasználás

Ha gyakran jár kempingezni családjával vagy barátaival, vagy egy olyan helyet szeretne kialakítani a saját kertjében, ahol kellemes órákat tölthet majd szeretetteivel, akkor a csaladi sator egy ideális megoldást kínál. Nagy előnye az egyszerű áthelyezhetőség. A sátor sokoldalúan felhasználható – fedett teret biztosít a grillezésnél vagy gulyásfőzésnél, tetőt lehet húzni a gyerekek homokozója fölé – bárhol és bármikor hasznát tudja venni.

Fedezéket biztosít, kellemes árnyékot nyújt, megvéd az esőtől, így a családi eseményt nem fogják tönkretenni az időjárás szeszélyei.


Szerkezet
A szerkezet nagyon szilárd. Kínálatunkban acél-, illetve alumínium váz is szerepel. A sátor mérete nagyon praktikus, könnyedén befér egy kisebb autó csomagtartójába is, így bárhova magával viheti.

Válasszon olyan színt, amely megfelel elképzeléseinek, rendeljen esetleg opcionális tartozékokat is és élvezze a családi összejöveteleket kellemes környezetben, a saját családi sátrában.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A családi sátrak felállítása nagyon egyszerű. Minimális tapasztalattal rendelkező személyeknek is sikerül néhány perc alatt, szerszámok nélkül. Az ollószerű szerkezetnek köszönhetően hölgyeknek sem okoz gondot.

Hogy a sátor minél tovább sértetlen maradjon, a megfelelő rögzítésről is gondoskodni kell. Kínálatunkban rögzítő cövekek, hevederek és vízzel tölthető nehezékek is megtalálhatóak.

Tárolás
A családi sátor hosszan tartó tárolása esetén javasoljuk a tetőponyva gondos kiszárítását, ez segít a minőségi változások megelőzésében.

Családi sátor - photo