Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Easy up sátor

Easy up sátrak

  • gyors felállítás és lebontás
  • acél-, alumínium-, vagy profi szerkezet
  • méretek és színek nagy választéka
  • helytakarékos és gyorsan áthelyezhető
  • sokoldalú felhasználás

Gyorsan és könnyen felállítható, stabil sátrat keres, ami védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben? Gratulálunk, éppen megtalálta. Válassza ki a céljainak megfelelő modellt. Kínálatunkban az Easy up sátrak különböző méretekben - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5 és 6x3 méteres nagyságban találhatók. Nagyobb sátorra van szüksége? Semmi gond. A sátrak összekapcsolásával ki lehet alakítani a kívánt nagyságot.

Szerkezet
Vásárlóink acél-, alumínium-, vagy profi hatszögletű szerkezetű easy up satrak közül választhatnak. Valamennyi könnyen áthelyezhető és gyorsan lebontható. A szerkezetekhez pótalkatrészeket is tudunk biztosítani. A tetővászon természetesen vízhatlan, az oldalfalakat tépőzárral lehet rögzíteni.


Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátor össze – és szétszerelése gyerekjáték. Az Easy up satrat ollószerű szerkezetének köszönhetően néhány perc alatt akár egy személy is gond nélkül fel tudja állítani. Szerszámok és nagyobb erőfeszítés nélkül bármikor és bárhol felállítható. Összecsomagolt állapotban akár a személyautó csomagtartójában is elfér. A sátor rögzítése vagy vízzel töltött súlyokkal, vagy cövekkel és rögzítőhevederrel történik.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban az easy up sátor befér a személyautó csomagtartójába, és hosszabb tárolás esetén sem igényel speciális feltételeket. A tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés veszélye miatt.

Easy up sátor - photo