Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Easy up sátor

  • gyors felállítás és lebontás

  • acél-, alumínium-, vagy profi szerkezet

  • méretek és színek nagy választéka

  • helytakarékos és gyorsan áthelyezhető

  • sokoldalú felhasználás

Gyorsan és könnyen felállítható, stabil sátrat keres, ami védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben? Gratulálunk, éppen megtalálta. Válassza ki a céljainak megfelelő modellt. Kínálatunkban az Easy up sátrak különböző méretekben - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5 és 6x3 méteres nagyságban találhatók. Nagyobb sátorra van szüksége? Semmi gond. A sátrak összekapcsolásával ki lehet alakítani a kívánt nagyságot.

Szerkezet
Vásárlóink acél-, alumínium-, vagy profi hatszögletű szerkezetű easy up sátrak közül választhatnak. Valamennyi könnyen áthelyezhető és gyorsan lebontható. A szerkezetekhez pótalkatrészeket is tudunk biztosítani. A tetővászon természetesen vízhatlan, az oldalfalakat tépőzárral lehet rögzíteni.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátor össze – és szétszerelése gyerekjáték. Az Easy up sátrat ollószerű szerkezetének köszönhetően néhány perc alatt akár egy személy is gond nélkül fel tudja állítani. Szerszámok és nagyobb erőfeszítés nélkül bármikor és bárhol felállítható. Összecsomagolt állapotban akár a személyautó csomagtartójában is elfér. A sátor rögzítése vagy vízzel töltött súlyokkal, vagy rögzítő cövekkel és szíjakkal történik.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a sátor befér a személyautó csomagtartójába, és hosszabb tárolás esetén sem igényel speciális feltételeket. A tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés veszélye miatt.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta