Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Esküvői sátor

  • védelmet nyújt az esővel, de a tűző napsugarakkal szemben is
  • az esküvői sátrat egyénivé teheti, ízlése szerint díszítheti: könnyedén felszerelhető rá a világítás, vagy a virágdísz
  • különböző méretek közül választhat: 2x2m-től 6x3m-ig, a sátrak egymáshoz csatlakoztathatóak, ezáltal nagyobb tereket is kialakíthat
  • biztonságos fedél a zenekar számára, vagy a táncparkett fölé

Szabadtéri esküvőt tervez? Az ideális megoldás az Ön számára az esküvői sátor. Különböző  méretek és színek állnak rendelkezésre. Csak válassza ki a megfelelő Esküvői sátrat, és holnap már az Öné lehet. Az esküvői sátor egy nagyon gazdaságos megoldást jelent: a sátrat az esküvő után is sokrétűen felhasználhatja- kerti pavilonként vagy party sátorként.

A sátorváz
Az alapváltozat porfestéssel festett, harmonika típusú acélváz, utókezelt felülettel. Ha esztétikusabb kivitelezést szeretne, akkor az ugyancsak harmonika típusú alumínium vázszerkezetek közül válasszon: négyszögletú, vagy profi hatszögletű tartóoszlopokkal.  A tetővászon az alapfelszerelés részét képezi és természetesen vízálló. Az oldalfalakat tépőzárral rögzítheti.

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
Az ollós/harmonika típusú rendszerének köszönhetően az összeszerelés és szétszerelés néhány percen belül kivitelezhető. Nincs szükség semmilyen eszközre. Az Esküvői sátort cövekkel, horgonyzó hevederrel, vagy víznehezékkel rögzítheti. 

Tárolás
Összecsomagolva a sátor nem foglal sok helyet és bárhol tárolhatja.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta