Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Esküvői sátor

Esküvői sátrak

  • védelmet nyújtanak az esővel, de a tűző napsugarakkal szemben is
  • az esküvői sátrat egyénivé teheti, ízlése szerint díszítheti: könnyedén felszerelhető rá a világítás, vagy a virágdísz
  • különböző méretek közül választhat: 2x2m-től 6x3m-ig, a sátrak egymáshoz csatlakoztathatóak, ezáltal nagyobb tereket is kialakíthat
  • biztonságos fedél a zenekar számára, vagy a táncparkett fölé

Szabadtéri esküvőt tervez? Az ideális megoldás az Ön számára az eskuvoi sator. Különböző  méretek és színek állnak rendelkezésre. Csak válassza ki a megfelelő esküvői pavilont, és holnap már az Öné lehet. Az eskuvoi pavilon egy nagyon gazdaságos megoldást jelent: a sátrat az esküvő után is sokrétűen felhasználhatja- kerti pavilonként vagy party sátorként.


A sátorváz
Az alapváltozat porfestéssel festett, harmonika típusú acélváz, utókezelt felülettel. Ha esztétikusabb kivitelezést szeretne, akkor az ugyancsak harmonika típusú alumínium vázszerkezetek közül válasszon: négyszögletú, vagy profi hatszögletű tartóoszlopokkal.  A tetővászon az alapfelszerelés részét képezi és természetesen vízálló. Az oldalfalakat tépőzárral rögzítheti.

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
Az ollós/harmonika típusú rendszerének köszönhetően az összeszerelés és szétszerelés néhány percen belül kivitelezhető. Nincs szükség semmilyen eszközre. Az eskuvoi pavilonokat cövekkel, horgonyzó hevederrel, vagy víznehezékkel rögzítheti. 

Tárolás
Összecsomagolva az esküvői pavilonok nem foglalnak nagy helyet és bárhol tárolhatóak.

Esküvői sátor - photo