Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Fémvázas pavilon

Fémvázas kerti pavilon

  • gyors felállítás és összecsukás
  • könnyen hordozható és tárolható
  • nagy választék méretekben, színekben, összekapcsolásra lehetőség 
  • vízhatlan tetőponyva, ami biztosítja a tökéletes védelmet rossz időjárás esetén
  • stabil acél-, vagy alumínium-, vagy profi hatszögű vázszerkezet

A harmonika típusú femvazas pavilon egyre kedveltebb. Fő előnyei közé tartozik az egyszerű felállítás és összecsukás, hordozhatóság és tárolhatóság. Bármelyik méret vázszerkezetével megbírkózik egy ember. A fémvázas sátrak felhasználása nagyon széleskörű, használhatóak árus standként, filagóriaként vagy akár mobil műhelyként. Kínálatunkban megtalálhatóak a 2x2 méterestől egészen a 6x3 méteresig.


Vázszerkezet
A femvazas kerti pavilonok különböző típusúak lehetnek: a klasszikus, porfestéssel kezelt acél és az alumínium vázszerkezet a két legkeresettebb. A legigényesebbek számára itt a magas minőségű alumínium hatszögű 40mm-es, vagy 50mm-es átmérővel. Minden vázszerkezet-típus könnyen összecsukható, stabil és szilárd. Helyes horgonyzással minden gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Felállítás, összecsukás és horgonyzás
Az összecsukható femvazas satrak kitűnnek könnyű használatukkal. A szétnyitás és összecsukás pár percet vesz igénybe mindössze különösebb hozzáértés nélkül is. Nők is fel tudják állítani a sátrat könnyedén.

A tetőponyva miután felkerül a sátorra, állandó jelleggel rajta is maradhat. Ha zárt sátrat szeretne, kínálatunkban megtalálhatóak az oldalfalak ponyvából, amit a tetőhöz tépőzárral lehet hozzáfogatni. A betonon való horgonyzás víznehezékkel oldható meg, puha talajba a gyorsan összecsukható sátrat sátorcövek és horgonyzó heveder segítségével horgonyozzuk le.

Tárolás
A fémvázas pavilonok nem igényelnek különleges tárolási feltételeket. Hosszabb idejű tárolás előtt ajánljuk a tetőponyvát kiszárítani.

Fémvázas pavilon - photo