Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyors sátor

Gyors sátor

  • gyors összeszerelés, lebontás
  • tárolása, szállítása egyszerű, nem foglal sok helyet, elfér minden személygépkocsiban
  • a vízhatlan tetővitorla bármilyen időjárási körülmények között védelmet nyújt
  • stabil, és szilárd acél, és alumínium konstrukció
  • színek, és méretek nagy választéka

A gyors sátor sokféle felhasználási lehetőséget kínál. A könnyű összeszerelés, a kompakt méretek a fő jellemzői, melyeknek köszönhető, hogy egyre több és több ember használja a gyors satrakat. Klasszikus party sátrak, eladási standok, kerti pavilonok, teraszok, halászkikötők vagy autóárnyékolók, mozgó műhelyek egyaránt lehetnek. Felhasználása rengeteg módon lehetséges. Válasszon méretet 2x2m-től 6x3m-ig.


Szerkezet
A gyorsan felállítható sátrakat különböző szerkezetekkel vásárolhatja meg. A klasszikus acél- és alumíniumszerkezet mellett kiváló minőségű alumínium hatszögű szerkezeteket is kínálunk. Minden típusú szerkezet  könnyen összeszerelhető, tartós és szilárd, helyes rögzítéssel a zord időjárási körülményeknek is ellenállanak.

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
A gyorsan összeszerelhető sátrak felállítása és lebontása egyaránt egyszerű. Még egy személy is képes összerakni perceken belül. A tetővitorlát az első tépőzárral való rögzítés után rajtahagyhatja. Ha sátrát teljesen zártnak szeretné, akkor rendelkezésére állanak oldalsó vitorlák, melyeket tépőzárral rögzíthet a tetőhöz. Betonon szeretné rögzíteni a sátrat? Nem probléma, nem kell fúrni, rendelkezésére áll vízzel, homokkal, vagy kaviccsal feltölthető nehezékünk.

Tárolás
Hosszútávú tárolás előtt javasoljuk, hogy a gyors sator tetőponyváját jól szárítsa meg, hogy megakadályozza a penészedést. Egyébként a gyorsan szétszerelhető sátrak tárolása egyszerű.