Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyorsan felállítható sátor

  • gyors összeszerelés és lebontás

  • különböző színek és méretek nagy választéka

  • könnyen áthelyezhető és helytakarékos

  • tökéletes védelem eső, szél vagy tűző napsugarak ellen

  • bárhol és bármikor felhasználható

Ha gyakran dolgozik a szabadban, tisztában van az időjárás szeszélyeivel, és hogy ez mennyire meg tudja nehezíteni a szabadtéri munkát. Gyakran gondol arra, hogy mennyivel jobb lenne most egy védett helyen. Ez megoldható egy olyan sátorral, amely megvéd a naptól vagy esőtől, és ráadásul hordozható is. Válasszon másodperces sátraink gazdag kínálatából, és ezentúl nem kell aggódnia az eső, vihar vagy tűző napsugarak miatt.

Szerkezet
A másodperces sátrak négy szerkezet-típusban szerepelnek kínálatunkban. Saját igényei alapján választhat az acél-, alumínium -, vagy profi alumínium szerkezet közül. Valamennyi típus karbantartása nagyon egyszerű, és felállításuk vagy lebontásuk 10 percig sem tart.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A másodperces sátrak különböző méretekben találhatók kínálatunkban, a kompakt, 3×3 méterestől kezdve a legnagyobb, 3×6 méteres modellig. Bármelyik méret mellet dönt, az összecsomagolt sátor nagysága bizonyára kellemes meglepetésként éri majd. Gond nélkül befér a személyautóba, így mindig kéznél lehet. A sátor felállítása, lebontása és rögzítése tapasztalatlan ember számára sem tart néhány percnél tovább.

Tárolás
Összerakott állapotban a sátor csak kevés helyet foglal, és nem igényel speciális tárolási körülményeket.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta