Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyorsan felállítható sátor

Gyorsan felállítható sátrak

  • gyors összeszerelés és lebontás
  • különböző színek és méretek nagy választéka
  • könnyen áthelyezhető és helytakarékos
  • tökéletes védelem eső, szél vagy tűző napsugarak ellen
  • bárhol és bármikor felhasználható

Ha gyakran dolgozik a szabadban, akkor ismeri az időjárás szeszélyeit és tudja, hogy ez mennyire meg tudja nehezíteni a szabadtéri munkát. Gyakran gondol arra, hogy mennyivel jobb lenne most egy védett helyen. Ez megoldható egy olyan sátorral, amely megvédi a tűző naptól és esőtől egyaránt, ráadásul hordozható is. Válasszon gyorsan felallithato satraink gazdag kínálatából és ezentúl nem kell aggódnia az eső, a vihar vagy a tűző napsugarak miatt.


Szerkezet
A gyorsan felállítható sátrak négy szerkezettípusban szerepelnek kínálatunkban. Saját szükségletei alapján választhat az acél-, alumínium -, vagy a profi alumínium szerkezetek közül. Valamennyi típus karbantartása nagyon egyszerű, felállításuk vagy lebontásuk 10 percig sem tart.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A gyorsan felallithato sator különböző méretekben található meg kínálatunkban, a kompakt, 3×3 méterestől kezdve a legnagyobb, 3×6 méteres modellig. Bármelyik méret mellet döntene, az összecsomagolt sátor nagysága bizonyára kellemes meglepetésként éri majd. Gond nélkül befér a személyautójába, így mindig kéznél lehet. A sátor felállítása, lebontása és rögzítése tapasztalatlan ember számára sem tart néhány percnél tovább.

Tárolás
Összerakott állapotban a sátor csak kevés helyet foglal és nem igényel speciális tárolási körülményeket.

Gyorsan felállítható sátor - photo