Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Gyorsan összecsukható sátor

  • gyors felállítás és összecsukás
  • könnyen hordozható és tárolható
  • nagy választék méretekben, színekben, összekapcsolásra lehetőség és színkombinációk
  • vízhatlan tetőponyva, ami biztosítja a tökéletes védelmet  rossz időjárás esetén
  • stabil acél, alumínium és profi hatszögű vázszerkezet

 A gyorsan összecsukható sátor egyre kedveltebb. Fő előnyei közé tartozik az egyszerű felállítás, összecsukás, pontosság és tárolhatóság.Bármelyik méret vázszerkezetével megbírkózik egy ember. A gyorsan összecsukható sátrak felhasználása nagyon széles, többek között  árus stand, filagória vagy sátorgarázs. A lehetőség rengeteg.  Kínálatunkban 2x2 métertől egészen 6x3 méterig.

Vázszerkezet
Gyorsan összecsukható sátrakat különböző vázszerkezetekkel kínálunk. Klasszikus acél vagy alumínium vázszerkezet tartozik a legeladottabbakhoz. A legigényesebbek számára itt a magas minőségű alumínium hatszögű. Minden vázszerkezet típus könnyen összecsukható, stabil és sszilárd. Helyes horgonyzásnál minden gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Felállítás, összecsukás és horgonyzás
A gyorsan összecsukható sátrak jeleskednek könnyű használatukkal.  A szétnyitást és összecsukást pár perc alatt megoldja egy ember is, még ha nem is annyira ügyes.  Nők is fel tudják állítani a sátrat könnyedén. 

A tetőponyva miután felkerül a sátorra, állandó jelleggel rajta is maradhat.  Ha zárt sátrat szeretne, kínálatunkban megtalálhatók a oldalfalak ponyvából, amit a tetőhöz tépőzárral lehet hozzáfogatni. A betonon való horgonyzás víz nehezékkel oldható meg, puha talajba a gyorsan összecsukható sátrat sátorcövek és horgonyzó heveder segítségével horgonyozzuk le.

Tárolás
A gyorsan összecsukható sátor nem igényel különleges tárolást. Hosszabb tárolás előtt ajánljuk a tetőponyvát kiszárítani.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta