Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Horgászsátor

  • gyors összeszerelés és lebontás

  • védelem eső, szél, vagy tűző napsugarak ellen

  • különböző méretekben 2x2 és 6x3 m között

  • könnyen áthelyezhető, befér az autó csomagtartójába

  • egyszerű ápolás

Minden valamirevaló halásznak szüksége van egy saját horgászsátorra. Halászni ugyan bármilyen időjárás esetén lehet, de egy halász mégiscsak meleg és száraz közegben érzi magát a legjobban. Halászsátraink gondoskodnak arról, hogy halászás közben gallérjáról ne csepegjen a víz, és hogy tűző nap esetén se kapjon napszúrást.

A praktikus halászsátrak védelmet nyújtanak, és olyan kényelmet biztosítanak halászás közben, amilyenről eddig nem is álmodott.

Szerkezet
Kínálatunkban acél – és alumínium vázak találhatók. Nagyon jó minőségűek, és megfelelő rögzítés esetén nem kell attól tartani, hogy egy erősebb széllökés elfújja a sátrat. Igényesebb vásárlóink számára kétfajta hatszögletű szerkezetet kínálunk, amelyek a szélsőséges időjárásnak is ellenállnak.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátrat pillanatok alatt fel lehet állítani a vízparton. Csupán 5 perc, és máris tető lesz a feje felett. A legnagyobb, 6x3 méretű sátrat is könnyedén fel lehet állítani és le lehet bontani, összecsomagolt állapotban gond nélkül befér a kocsi csomagtartójába. A horgászsátor vízhatlan tetőponyvája gondoskodik arról, hogy szárazon maradjon halászás közben. Az oldalponyvákat nagyon egyszerűen, tépőzárral kell a tetőhöz rögzíteni. A rögzítésről cövekek és szíjak gondoskodnak.

Tárolás
Hosszantartó tárolás előtt a tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés elkerülése végett.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta