Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Horgász sátor

Horgászsátor

  • gyors összeszerelés és lebontás
  • védelem eső, szél, vagy tűző napsugarak ellen
  • különböző méretekben 2x2 és 6x3 m között
  • könnyen áthelyezhető, befér az autó csomagtartójába
  • egyszerű ápolás

Minden valamirevaló halásznak szüksége van egy saját horgász sátorra. Halászni ugyan bármilyen időjárás esetén lehet, de egy halász mégiscsak meleg és száraz közegben érzi magát a legjobban. Halászsátraink gondoskodnak arról, hogy halászás közben gallérjáról ne csepegjen a víz, és hogy tűző nap esetén se kapjon napszúrást.

A praktikus halászsátrak védelmet nyújtanak, és olyan kényelmet biztosítanak halászás közben, amilyenről eddig nem is álmodott.

Szerkezet
Kínálatunkban acél – és alumíniumvázak találhatóak. Nagyon jó minőségűek, és megfelelő rögzítés esetén nem kell attól tartani, hogy egy erősebb széllökés elfújja a sátrat. Eladó horgász sátrakat keres? Igényesebb vásárlóink számára kétfajta hatszögletű szerkezetet kínálunk, amelyek a szélsőséges időjárásnak is ellenállnak.


Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátrat pillanatok alatt fel lehet állítani a vízparton. Csupán 5 perc, és máris tető lesz a feje felett. A legnagyobb, 6x3 méretű sátrat is könnyedén fel lehet állítani és le lehet bontani, összecsomagolt állapotban gond nélkül befér a kocsi csomagtartójába. A horgászsátor vízhatlan tetőponyvája gondoskodik arról, hogy szárazon maradjon halászás közben. Az oldalponyvákat nagyon egyszerűen, tépőzárral kell a tetőhöz rögzíteni. A rögzítést cövekekekkel és rögzítőhevederrel oldhatja meg.

Tárolás
A halászsátor hosszantartó tárolása előtt a tetővásznat ajánlott kiszárítani a penészképződés elkerülése végett.

Horgász sátor - photo