Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kerti pavilon sátor

Kerti pavilon sátor

  • gyors felállítás és lebontás
  • acél-, alumínium-, vagy hatszögletű szerkezet
  • méretek és színek nagy választéka
  • minimális ápolás
  • nyomtatott minta lehetősége

Kerti pavilon sátrak széleskörű felhasználási lehetőséggel. Party sátor, ételszállító sátor, fedett kerti tér, árusító sátor, esküvői- vagy promóciós sátor. Olcsó eladó kerti pavilon sátrat keres? Ha gyorsan tetőt kell emelni valahol, a gyorsan összeszerelhető sátrak tökéletes megoldást kínálnak, ez a megoldás ráadásul anyagi szempontból is nagyon előnyös.

Szerkezet

A szilárd acél – vagy alumínium szerkezet kedvezőtlen időjárás esetén is biztosítja a kerti pavilon sator stabilitását, és a kompakt méretek garantálják a problémamentes tárolást. A tetővászon természetesen vízhatlan anyagból készült, így a kerti pavilon olcsón tökéletes védelmet nyújt az eső, vagy a tűző napsugarak ellen. A szél ellen a kerti pavilonok olcsón és biztonságosan a tépőzárral gyorsan rögzíthető oldalfalak segítségével nyújtanak védelmet.


Szerelés, lebontás és rögzítés
A kerti pavilon satrakat ollószerű szerkezetüknek köszönhetően 3 perc alatt, minimális erőfeszítéssel össze lehet szerelni és le lehet bontani. Szerszámokra nincs szükség és tapasztalatlan személyek is megbirkóznak vele. Összecsomagolt állapotban a sátor simán befér egy kisebb személyautó csomagtartójába.

Az egyszerűbb szállítás érdekében kínálatunkban szállító táskák is szerepelnek. A rögzítés megvédi a sátrat a széllökések káros hatásaitól. Rögzítő cövekek, szíjak vagy vízzel töltött súlyok – válasszon a hely követelményeinek megfelelő rögzítést.

Tárolás
A kerti pavilon sátrak gond nélkül tárolhatóak a pincében vagy garázsban.