Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kerti pavilon

Kerti pavilonok

  • gyors össze/szétszerelés
  • különböző méretekben 2m2 és 18m2 között
  • védelem eső, szél, vagy tűző napsugarak ellen
  • kedvező árfekvés
  • sokoldalú felhasználás

Szórakozni, pihenni vágyunk a kertben, de mit tegyünk kedvezőtlen időjárás esetén? Ilyen pillanatokban tudjuk csak igazán értékelni a kerti pavilont, amely az eső és tűző nap ellen egyaránt védelmet nyújt. A kerti pavilon nagy előnye, hogy át lehet helyezni egyik helyről a másikra. Az egyik napon árnyékot nyújt a medence mellett, a másikon pedig megóv az esőtől, míg a kertben pihenünk.


Szerkezet
Válasszon céljainak megfelelő vázszerkezetet – acélt, vagy az esztétikusabb alumíniumot. A tetőponyva természetesen vízhatlan. Az oldalfalakat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni, így nem kell tartani a kíváncsi tekintetektől. Ha fényűzőbb pavilonra vágyik, akkor válasszon hatszögletű alumínium pavilonjaink közül. Elado keti pavilon árak érdeklik? Különböző, kompakt méretekből lehet választani.

Szerelés, lebontás és rögzítés

A szerelést és lebontást egy személy is el tudja végezni néhány perc alatt. Hölgyek is könnyedén megbirkóznak vele szerszámok nélkül. Mobilitásuknak köszönhetően a kerti pavilonok a kertek elengedhetetlen részévé váltak. Csak a megfelelő rögzítésről kell gondoskodni, és máris védve lesz az esőtől, vagy a naptól.

Tárolás
Tárolása egyszerű, összecsomagolt állapotban csak kevés helyet foglal. Hosszantartó tárolás előtt a tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés veszélye miatt.

Kerti pavilon - photo