Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kiállítási sátor

Kiállítási sátrak

  • nyomtatott reklám lehetősége
  • acél-, vagy alumínium váz
  • gyors össze/szétszerelés, szerszámok nélkül
  • egyszerű kezelés
  • különböző méretekben, a sátrak összekapcsolásával nagyobb teret lehet biztosítani

A kiállítási sátrak remek szolgálatot nyújtanak, ha fel akarja hívni magára a figyelmet. Gyakran szemlélteti termékeit különböző kiállításokon, konferenciákon vagy más eseményeken? Egy ilyen sátorral tökéletes kiállítási teret nyerhet. Kis területre van szüksége, vagy inkább királyi méretre? Kínálatunkban 2x2m és 6x3m közötti méret közül választhatja ki a megfelelő kiallitasi pavilont.


Szerkezet
Acél-, alumínium- vagy hatszögletű szerkezet, a felhasználó igényei szerint. A szerkezetek csavaros csatlakozással rendelkeznek, ezért károsodás esetén bármelyik részt egyedül is ki tudja cserélni. A szerkezetek a tartólábak metszetében különbözhetnek egymástól: hagyományos négyzet alakú, vagy nagy terhelőképességgel bíró hatszögű kivitelezést kínálunk.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az ollószerű sátorszerkezetek nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan, 5 percen belül összerakhatók. A kiallitasi pavilon könnyedén áthelyezhető. Problémák nélkül, hosszú ideig tárolható a személyautóban, anélkül, hogy útban lenne. A megfelelő rögzítéssel megelőzhető a kiállítási sátor károsodása.

Tárolás
A kiallito sator tárolása nem okoz nehézségeket, összecsomagolt állapotban kevés helyet foglal, és nem igényel különleges körülményeket.

Kiállítási sátor - photo