Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kiállítási sátrak az OMÉK kiállításra

Az OMÉK hamarosan itt van, ha nem csak látogatóként megy el, hanem mint kiállító is, legfőbb ideje elkezdeni a termékei vagy szolgáltatásai bemutatójának véglegesítését.

OMÉK

Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítása 2019. szeptember 26-29 -én kerül sor, mint mindig a Budapesti Hungexpo vásár központban. Mint más években, a szakértők, valamint a nagyközönség, beleértve a gyermekes családokat is, újra élvezhetik a kiállítást. Ezúttal várhatóan több mint 100 000 látogató érkezik, nem csak Magyarországból.

Lesz mit nézni. Fő látnivalók az OMÉK kiállításon:

  • Állat bemutató
  • Gyermek programok
  • Szakmai programok és konferenciák
  • Színpadi műsorok és koncertek

Az OMÉK belül zajló rendezvények sokasága minden bizonnyal a kiállítók kedvére válik. Minél több látogató érkezik, annál nagyobb az esély, hogy elegendő számú potenciális ügyfélnek vagy üzleti partnereknek tudják bemutatni a termékeiket vagy a szolgáltatásaikat.

Egy minőségi bemutatót számos részlettel aláhúzhatunk, de mi figyelmébe ajánljuk az egyik legszembetűnőt a -kiállítási sátrat. Nagyon fontos, hogy láthatók legyenek. Azok, akik a kiálitanak vagy eladók már régóta, tudják, hogy a sátortól többet kell várni, mint pusztán a kiállítási helyük behatározására.

Minőségi kiállítási sátornak elég tágasnak kell lennie, könnyen kezelhetőnek, könnyűnek és  könnyen tárolható és szilárd. Ezek a paraméterek száma nem kevés, de összecsukható sátraink megfelelnek mindegyiknek, és még számos további előnynek is.

Választhat, hogy alumíniumból vagy acélból készült sátrakat szeretne, válasszon több méret közül (2x2m-től 3x6m-ig), és válasszon több szín közül. Természetesen lehetőség van további tartozékok és pótalkatrészek - oldalfalak, hevederek, nehezékek stb. - megvásárlására.

Výstavný stan Agrokomplex

A sátraink előnye különösen a gyors és egyszerű szétszerelési módszer. A sátor stabil konstrukciója úgy készült, hogy laikus ember három percen belül felépíti, utasítások nélkül, és akár 30 km per óra szélsebességnek is képes ellenállni. Összeszereléséhez nincs szükség szerszámokra, egyszerűen csak húzza szét az ollószerkezetet, és röktön kap egy fedett területet 9-18 négyzetméter méretben.

Örömmel segítünk Önnek a reklámmal. Ha sátrat használ kiállításokra, akkor használja ki a sátor nyomtatási ajánlatunkat. Csak küldje el nekünk a grafikai terveket, hogy mit szeretne nyomtatni a sátorra, és a többit mi megcsináljuk. A nyomtatással a sátor láthatóbb, és Önt az ügyfelek könnyebben megtalálják és jobban is fognak emlékezni Önre.

Sok szerencsét kívánunk az OMÉK kiállításon, és hiszünk abban, hogy sátraink segítségével, elégedetten és boldogan tér majd vissza a kiállításról.