Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Motoros sátor

  • széleskörű felhasználás

  • acél vagy alumínium szerkezet

  • gyors szerelés/szétszerelés

  • mobilitás, tárolhatóság

  • különböző típusú rudazatok

  • oldalponyva használatának lehetősége

Szüksége lenne egy műhelyre, vagy gyakran jár versenyekre, és hiányzik az otthonos környezet? Válasszon egyet motoros sátraink közül, és mindig lesz egy hely, ahova visszahúzódhat majd. Válassza el a teret, amelyben az autójának szenteli majd figyelmét, és élvezze a menedéket a kíváncsi tekintetek, vagy az időjárás viszontagságai elől.

Akár autóhoz, akár motorbiciklihez keres garázst, kínálatunkban többfajta méret szerepel, csak ki kell választania a céljainak megfelelőt. Szívesen gondoskodunk a sátor mintázatáról is a csapat színeiben, hogy mindenkinek világos legyen, kivel áll szemben.

Szerkezet
Kínálatunkban acél, vagy esztétikusabb alumínium szerkezet is szerepel, a választás joga az öné. A tetővászon természetesen vízhatlan. Az oldalponyvákat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni.

Ha ennél valamivel többre vágyik, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani a hatszögletű alumínium szerkezetű motoros sátrat. Több kompakt méretből lehet választani.


Szerelés, lebontás és rögzítés
A motoros sátrak felállítása nagyon egyszerű, körülbelül 5 percen belül használatra készen állnak. Felállításukkal és lebontásukkal bárki megbirkózik. Amennyiben mostoha körülmények között kell felállítani a sátrat, javasoljuk a megfelelő rögzítést sátorcövekkel, vagy pedig vízzel töltött súlyokkal.

Tárolás
A motoros sátor tárolása egyszerű, mivel összerakott állapotban csak kevés helyet foglal. Hosszabb tárolás esetén ajánlatos kiszárítani a tetővásznat a penészképződés megelőzése miatt.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta