Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Motoros sátor

Motoros sátrak

  • széleskörű felhasználás
  • acél-, vagy alumínium szerkezet
  • gyors szerelés/szétszerelés
  • mobilitás, tárolhatóság
  • különböző típusú rudazatok
  • oldalponyva felcsatolásának lehetősége

Szüksége lenne egy műhelyre, vagy gyakran jár versenyekre, és hiányzik egy meghitt környezet? Válasszon egyet motoros sátraink közül, és mindig lesz egy hely, ahova visszahúzódhat majd. Válassza le a teret, amelyben az autójának szenteli majd figyelmét, és élvezze a menedéket a kíváncsi tekintetek, vagy az időjárás viszontagságai elől.

Akár autóhoz, akár motorbiciklihez keres garázst, kínálatunkban többfajta méret szerepel, csak ki kell választania a céljainak megfelelőt. Szívesen gondoskodunk a motoros sator mintázatáról is a csapat színeiben, hogy mindenkinek világos legyen, kivel áll szemben.

Szerkezet
Kínálatunkban acél, vagy esztétikusabb alumínium szerkezet is szerepel, a választás joga az öné. A tetővászon természetesen vízhatlan. Az oldalponyvákat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni.

Ha ennél valamivel többre vágyik, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani a hatszögletű alumínium szerkezetű motoros sátrat. A sátrak versenyekre több méret közül választhatóak.



Szerelés, lebontás és rögzítés
A motoros satrak felállítása nagyon egyszerű, körülbelül 5 percen belül használatra készen állnak. Felállításukkal és lebontásukkal bárki megbirkózik. Amennyiben mostoha körülmények között kell felállítania a sátrat, javasoljuk a megfelelő rögzítést sátorcövekkel, vagy vízzel töltött súlyokkal.

Tárolás
A motoros sátor tárolása egyszerű, mivel összecsukott állapotban csak kevés helyet foglal. Hosszabb tárolás esetén ajánlatos kiszárítani a tetővásznat a penészképződés megelőzése miatt.