Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Önfelállító sátor

Önfelállító sátrak

  • a felállítás és az összerakás pár percig tart
  • méretek 4m2-től egész 18m2-ig
  • acél-, vagy alumíniumszerkezet
  • állítható magasság
  • széleskörű használat

Ha gyakran utazik munka ügyben és szüksége van fedélre a feje fölé, az önfelállító sátraink a megfelelő választás az Ön számára. Az onfelallito satrakat több kompakt méretben is kínáljuk, hogy ki tudja választani azt, amelyik a legjobban megfelel igényeinek. Éljen a széles választási lehetőséggel. Egyik nap kerti pavilonként ,vagy partisátorként szolgálhatnak, másnap könnyen változtathatóak garázzsá, mobil műhellyé vagy elárusító sátorrá. Válassza ki azt, amelyikre szüksége van.


Szerkezet
Kínálatunkban négy különböző típusú szerkezettel ellátott onfelallito sator található. Az alap kivitelezés az acél szerkezet porfestett felülettel Az alumínium változat esztétikusabb és könnyebb. Az igényesek számára kínálunk hatszögű alumínium szerkezeteket is két kivitelezésben – hexagonális keresztmetszettel 40x40mm és 50x50mm átmérővel.

Felállítás, lebontás és rögzítés
Még a legnagyobb, 18m2-es önfelállító sátrunkat is néhány perc alatt felállíthatja és lebonthatja. Összecsukva minden autó csomagtartójában elfér. Egyszerűen összecsomagolhatja és használhatja bárhol, ahol éppen szükség van rá. Megfelelő rögzítéssel az önfelállító sátor ellenáll a szélnek és az esőnek is.

Tárolás
Összecsomagolás után az önfelállító sátrak nem foglalnak sok helyet és a tárolás nem igényel speciális feltételeket. A tetőponyvát azonban javasoljuk jól kiszárítani.

Önfelállító sátor - photo