Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Önfelállító sátor

  • a felállítás és az összerakás pár percig tart

  • méretek 4m2-től egész 18m2-ig

  • acél vagy alumínium szerkezet

  • állítható aluljáró magasság

  • széles körű használat

Ha gyakrabban utazik munka ügyben és szüksége van fedélre a feje fölé, az önfelállító sátraink a megfelelő választás az Ön számára. Az önfelállító sátrakat néhány kompakt méretben kínáljuk Önnek, hogy kitudja választani azt, amelyik a legjobban teljesíti igényeit. Használja ki széles változékonyságukat. Egyik nap kerti pavilonként vagy partisátorként szolgálhat, másnap könnyen változtathatók garázzsá, mobil műhellyé vagy elárusító sátorrá. Válassza ki azt, amelyikre szüksége van.

Szerkezet
Kínálatunkban néhány típusú szerkezettel ellátott önfelállító sátor található. Az alap kivitelezés az acél szerkezet porfelülettel. Az alumínium változat esztétikusabb és könnyebb. Az igényesebbek számára kínálunk hatszögű alumínium szerkezeteket is két kivitelezésben – 6szögű keresztmetszettel 40x40mm és 50x50mm átmérővel.

Felállítás, lebontás és rögzítés
Még a legnagyobb, 18m2-es önfelállító sátrunkat is néhány perc alatt felállíthatja és lebonthatja. Összecsomagolva minden autó csomagtartójában elfér. Egyszerűen összecsomagolhatja és használhatja bárhol, ahol épp szükséges. Megfelelő rögzítéssel az önfelállító sátor ellenáll a szélnek és az esőnek is.

Tárolás
Összecsomagolás után az önfelállító sátrak nem foglalnak sok helyet és a tárolás nem igényel speciális feltételeket. A tetőponyvát azonban javasoljuk jól kiszárítani.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta