Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható kerti szerszámtároló sátor

Összecsukható kerti szerszámtároló sátor

  • egyszerű áthelyezés, tárolhatóság
  • széles körű felhasználási lehetőségek
  • különböző méretekben és színekben
  • összekapcsolás lehetősége nagyobb felület kialakításához
  • alkatrészek raktáron

Az összecsukható tároló sátrak nagy segítséget nyújtanak, ha védett helyre kell időszakosan elhelyeznie valamit, vagy el szeretne határolni egy területet. Szerszámok alkalmazása nélkül is bárhol felállíthatóak, időveszteség nélkül, saját kis elhatárolt területet képezve. Gazdag kínálatunkban Ön is megtalálja a céljainak legjobban megfelelő sátrat és tárolási problémái már holnap megoldódhatnak. Ha a sátorra már nincs szüksége, csak bontsa le, és ismét az egész terület szabad felhasználásra a rendelkezésére áll.

Szerkezet
Az összecsukható sátrak alumínium- vagy acélvázzal rendelkeznek. Mindkettő elég szilárd és stabil, így a sátrak megbirkóznak az időjárás viszontagságaival is. A vázakat négyfajta kivitelezésben kínáljuk – acél-, alumínium és kétfajta professzionális hatszögű alumínium kivitelezésben. Valamennyi típus vízhatlan tetővászonnal rendelkezik, az oldalvásznakat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az összecsukható kerti szerszámtárolók harmonika típusú szerkezetüknek köszönhetően egy személy által is pár perc alatt felállíthatóak. Összecsomagolt állapotban kevés helyet foglalnak és beférnek személyautóba is. Cövekkel, vagy vízzel töltött súlyokkal való rögzítés esetén a sátor ellenáll a szélsőséges időjárásnak is.

Tárolás
Tárolás előtt, az összecsukható tároló tetővásznát ajánlott kiszárítani a penészedés veszélye miatt. Más tárolási követelmények nincsenek.

Összecsukható kerti szerszámtároló sátor - photo