Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható pavilon

Összecsukható pavilonok

  • gyors felállítás és összecsukás
  • könnyen hordozható és tárolható
  • nagy választék méretekben, színekben, összekapcsolásra lehetőség és színkombinációk
  • vízhatlan tetőponyva, ami biztosítja a tökéletes védelmet rossz időjárás esetén
  • stabil acél, vagy alumínium, vagy profi hatszögű vázszerkezet
Az osszecsukhato pavilon egyre kedveltebb. Fő előnyei közé tartozik az egyszerű felállítás, összecsukás, pontosság és tárolhatóság. Bármelyik méret vázszerkezetével megbírkózik egy ember. A gyorsan összecsukható pavilonok felhasználása nagyon széleskörű, használhatóak többek között árus standként, filagóriaként vagy sátorgarázsként. Kínálatunkban található mobil pavilon a 2x2 méterestől egészen a 6x3 méteresig.

Vázszerkezet
Az összecsukható pavilonokat különböző vázszerkezetekkel kínáljuk. A klasszikus acél- és  alumínium vázszerkezetek a legkeresettebbek. A legigényesebbek számára itt a magas minőségű alumínium hatszögű. Minden vázszerkezet-típus könnyen összecsukható, stabil és szilárd. Helyes horgonyzással minden gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Felállítás, összecsukás és horgonyzás
Az osszecsukhato pavilonok kitűnnek könnyű használatukkal. A szétnyitást és összecsukást pár perc alatt megoldja egy ember is, különösebb hozzáértés nélkül is. Nők is fel tudják állítani a sátrat könnyedén.

A tetőponyva miután felkerül a sátorra, állandó jelleggel rajta is maradhat. Ha zárt sátrat szeretne, kínálatunkban megtalálhatóak az oldalfalak ponyvából, amit a tetőhöz tépőzárral lehet hozzáfogatni. A betonon való horgonyzás víznehezékkel oldható meg, puha talajba a gyorsan összecsukható sátrat sátorcövek és horgonyzó heveder segítségével horgonyozzuk le.

Tárolás
Az összecsukható pavilon nem igényel különleges tárolást. Hosszabb idejű tárolás előtt ajánljuk a tetőponyvát kiszárítani.

Összecsukható pavilon - photo