Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható pavilon

  • gyors felállítás és összecsukás
  • könnyen hordozható és tárolható
  • nagy választék méretekben, színekben, összekapcsolásra lehetőség és színkombinációk
  • vízhatlan tetőponyva, ami biztosítja a tökéletes védelmet rossz időjárás esetén
  • stabil acél, vagy alumínium, vagy profi hatszögű vázszerkezet
Az összecsukható pavilon sátor egyre kedveltebb. Fő előnyei közé tartozik az egyszerű felállítás, összecsukás, pontosság és tárolhatóság. Bármelyik méret vázszerkezetével megbírkózik egy ember. A gyorsan összecsukható sátrak felhasználása nagyon széleskörű, használhatóak többek között árus standként, filagóriaként vagy sátorgarázsként. Kínálatunkban megtalálhatóak a 2x2 méterestől egészen a 6x3 méteresig.

Vázszerkezet
Az összecsukható pavilonokat különböző vázszerkezetekkel kínáljuk. A klasszikus acél- és  alumínium vázszerkezetek a legkeresettebbek. A legigényesebbek számára itt a magas minőségű alumínium hatszögű. Minden vázszerkezet-típus könnyen összecsukható, stabil és szilárd. Helyes horgonyzással minden gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Felállítás, összecsukás és horgonyzás
Az összecsukható pavilonok kitűnnek könnyű használatukkal. A szétnyitást és összecsukást pár perc alatt megoldja egy ember is, különösebb hozzáértés nélkül is. Nők is fel tudják állítani a sátrat könnyedén.

A tetőponyva miután felkerül a sátorra, állandó jelleggel rajta is maradhat. Ha zárt sátrat szeretne, kínálatunkban megtalálhatóak az oldalfalak ponyvából, amit a tetőhöz tépőzárral lehet hozzáfogatni. A betonon való horgonyzás víznehezékkel oldható meg, puha talajba a gyorsan összecsukható sátrat sátorcövek és horgonyzó heveder segítségével horgonyozzuk le.

Tárolás
Az összecsukható pavilon nem igényel különleges tárolást. Hosszabb idejű tárolás előtt ajánljuk a tetőponyvát kiszárítani.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta