Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Összecsukható sátor

Összecsukható sátrak

  • gyors összeszerelés, szétszerelés
  • szállítása egyszerű, elfér minden személygépkocsiban
  • színek és méretek nagy  választéka
  • állítható magasság
  • nappal, esővel és széllel szembeni védelem
Ön a piacon árusít, vagy a szabadban dolgozik és szüksége van egy tetőre a feje főlé? Akkor az összecsukható sátor  az Ön igazi segitőtársa. Könnyen szétszedheti és elhelyezheti bárhol, ahol szüksége van rá. 6 szín, 4 típusú konstrukció és 5 méret  áll rendelkezésére, a gazdag választék garantálja, hogy az igényeinek megfelelő sátrat választhatja. Az szétszedhető sátor kombinálható a hozzá tartozó oldalsó  vitorlákkal az igényeinek megfelelően, a sátrak lábainak a magassága állítható.

Sátorváz
Önön múlik, hogy acél- vagy alumínium sátorszerkezetet választ, ezek jelentik a legolcsóbb ideiglenes megoldást. Mindkét típusú osszecsukhato sator szerkezete megfelelően erős és könnyen hordozható.

Összeszerelés, szétszerelés, rögzítés
Az ollós szerkezetnek köszönhetően, az összecsukható sátrak könnyen felépíthetőek és percek alatt összecsukhatóak. A sátrat kényelmesen szállíthatja személygépkocsi csomagtartójában, annak ellenére, hogy kínálatunk legnagyobb változata már 6x3 méter méretű. A csavaros összeszerelésnek köszönhetően a sérült rész könnyen kicserélhető. Helyes rögzítéssel a sátor tartós, az időjárási viszontagságoknak ellenáll.

Tárolás
Az osszecsukhato satrak tárolása roppant egyszerű, nem igényel speciális tárolási feltételeket: tárolhatóak pincében, garázsban egyaránt.