Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Party sátor

Party sátrak

  • acél-, alumínium- vagy profi szerkezet
  • szerelés és szétszerelés néhány perc alatt
  • 6 különböző színben, kombinálás lehetősége
  • könnyen áthelyezhető
  • védelem szél, eső, vagy tűző nap ellen

Egyetlen nagy partyt sem lehet megszervezni egy tisztességes party sátor nélkül. Mindent részletesen előre meg lehet tervezni, a zenétől kezdődően, az ételszállítón keresztül egészen a legapróbb részletekig. Az egyetlen, amit nem tudunk megszervezni, az az időjárás.

Ne kockáztassa, hogy a nagy eseményt tönkretegye az eső, vagy a tűző nap. Party sátraink segítségével valamennyi ünnepség sikeresen lezajlik majd. A party sátrak megfelelőek minden nagy eseményhez: esküvőkhöz, ünnepségekhez, céges összejövetelekhez.


Szerkezet
Választhat a könnyen áthelyezhető és esztétikus alumínium szerkezet, illetve a szilárdabb acélszerkezet közül. Ha profi eladó party sátor, amit keres, kétfajta hatszögletű szerkezetet tudunk ajánlani. Különböző méretű party sátrakra van szüksége? Nem gond, válasszon gazdag kínálatunkból -a legkisebb, 2x2m-es illetve a legnagyobb, 6x3 méteres sátrak valamelyikéből.

A sátrakat össze lehet kapcsolni, így a nagyobb tér biztosítása sem gond. Magától értetődő a vízhatlan tetővászon.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A legnagyobb, 18m2 területű sátrat is fel lehet állítani néhány perc alatt, szerszámok és különösebb tapasztalat nélkül is. Összecsomagolt állapotban gond nélkül elfér egy kisebb autó csomagtartójában is. Válassza ki a színt és a méretet, tetszés szerint akár a cég logójával is díszítheti, úgy, ahogyan igényeinek leginkább megfelel.

Betonon vagy járólapokon kell rögzíteni a sátrat? Kínálatunkban vízzel töltött súlyok is találhatóak, amelyeket egyszerűen a vázszerkezet lábához kell rögzíteni.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a partisátor csak nagyon kevés helyet foglal és nem igényel különleges bánásmódot.

 

Party sátor - photo