Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Party sátor

  • acél, alumínium vagy profi szerkezet

  • szerelés és szétszerelés néhány perc alatt

  • 6 féle színben, kombinálás lehetősége

  • könnyen áthelyezhető

  • védelem szél, eső vagy tűző nap ellen

Egyetlen nagy partyt sem lehet megszervezni egy tisztességes party sátor nélkül. Mindent részletesen előre meg lehet szervezni, a zenétől kezdve az ételszállítón keresztül egészen a legapróbb részletekig. Az egyetlen, amit nem tudunk megrendelni, az az időjárás.

Ne kockáztassa, hogy a nagy eseményt tönkretegye az eső vagy a tűző nap. Party sátraink alkalmazásával valamennyi ünnepség sikeresen lezajlik majd. A party sátrak optimálisak minden nagy eseményhez, esküvőkhöz, ünnepségekhez, cégi bulikhoz.

Szerkezet
Választhat a könnyen áthelyezhető és esztétikusabb alumínium szerkezet, illetve a szilárdabb acélszerkezet közül. Ha profi party sátrat keres, kétfajta hatszögletű szerkezetet tudunk ajánlani. Különböző méretű party sátrakra van szüksége? Nem gond, válasszon gazdag kínálatunkból a legkisebb, 2x2m illetve a legnagyobb, 6x3 méteres sátrak közül.

A sátrakat össze lehet kapcsolni, így az átlagon felüli méret bebiztosítása sem gond. Magától értetődő a vízhatlan tetővászon.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A legnagyobb, 18m2 területű sátrat is fel lehet állítani néhány perc alatt, szerszámok és kellő tapasztalat nélkül is. Összecsomagolt állapotban gond nélkül elfér egy kisebb autó csomagtartójában is. Válassza ki a színt és a méretet, tetszés szerint akár a cég logójával is díszítheti, ahogy a legmegfelelőbbnek tartja.

Betonon vagy járólapokon kell rögzíteni a sátrat? Kínálatunkban vízzel töltött súlyok is találhatók, amelyeket egyszerűen a szerkezet lábához kell rögzíteni.

Tárolás
Összeszerelt állapotban a sátor csak nagyon kevés helyet foglal, és nem igényel különleges bánásmódot.

 

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta