Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Pavilon sátor

Pavilon sátrak

  • gyors felállítás és lebontás
  • acél-, alumínium-, vagy profi hatszögű alumínium vázszerkezet
  • méretek és színek gazdag választéka
  • helytakarékos és gyorsan áthelyezhető
  • sokoldalú felhasználás

Gyorsan és könnyen felállítható, stabil sátrat keres, ami védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben? Gratulálunk, éppen megtalálta. Válassza ki a céljainak megfelelő modellt. Kínálatunkban a pavilon sátrak különböző méretekben - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5 és 6x3 méteres nagyságban találhatók. Nagyobb sátorra van szüksége? Semmi gond. A sátrak összekapcsolásával ki lehet alakítani a kívánt nagyságot.

Szerkezet
Vásárlóink acél-, alumínium-, vagy profi hatszögletű szerkezetű pavilon sátrak közül választhatnak. Valamennyi könnyen áthelyezhető és gyorsan lebontható. A szerkezetekhez pótalkatrészeket is tudunk biztosítani. A tetővászon természetesen vízhatlan, az oldalfalakat tépőzárral lehet rögzíteni.


Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátor össze – és szétszerelése gyerekjáték. A pavilon sátrat ollószerű szerkezetének köszönhetően néhány perc alatt akár egy személy is gond nélkül fel tudja állítani. Szerszámok és nagyobb erőfeszítés nélkül bármikor és bárhol felállítható. Összecsomagolt állapotban akár a személyautó csomagtartójában is elfér. A pavilon sátor rögzítése vagy vízzel töltött súlyokkal, vagy cövekkel és rögzítőhevederrel történik.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a pavilon sator befér a személyautó csomagtartójába, és hosszabb tárolás esetén sem igényel speciális feltételeket. A tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés veszélye miatt.

Pavilon sátor - photo