Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Pavilon

Pavilonok

  • gyorsan összeszerelhető, harmonika típusú vázszerkezet
  • méretek és színek nagy választéka
  • gyors áthelyezés, egyszerű ápolás
  • acél, alumínium vagy profi
  • védelem eső, szél és napsugarak ellen

A harmonika szerkezetű pavilonok egyre népszerűbbek, mivel felállításuk és lebontásuk csak pár percet vesz igénybe.  Előnyös megoldást jelentenek olyankor, amikor olcsó és gyors tetőre van szükség. Felhasználásuk széleskörű: használhatóak piacon való árusításra, kertben, reklámsátorként, előadósátorként, vagy akár esküvői sátorként.


Szerkezet
Eladó pavilont keres? A harmonika típusú vázszerkezet több kivitelezésben található kínálatunkban. Az alapértelmezett kivitelezés a porfestéssel kezelt acélszerkezet. Az alumínium szerkezet esztétikusabb és könnyebb. Igényesebb vevőink számára hexagonális alumínium szerkezetet is kínálunk kétfajta kivitelezésben – 40mm-es és 50mm-es átmérőjű, hatszögű keresztmetszettel.

A hexagonális sátrak élettartama magas, a masszív szerkezet ellenére is megőrizték a harmonika sátrak legvonzóbb tulajdonságait – a mobilitást, a könnyű súlyt és a jó tárolhatóságot.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A kínálatunkban szereplő legnagyobb, 6x3 méteres sátor felállítása és lebontása sem tart néhány percnél tovább. Szerszámok nélkül, minimális erőfeszítéssel, két ember által könnyen kezelhetőek. Összecsukott állapotban mindegyik sátor szállítható akár személygépkocsival is. Egyszerűen csak összecsomagolja, és ott állítja fel, ahol szüksége van rá. Megfelelő rögzítéssel a pavilonok ellenállanak a széllökéseknek és az esőnek is.

Tárolás
A pavilon gond nélkül tárolható a pincében, garázsban vagy a padláson. Nem igényel különleges bánásmódot. Javasoljuk a tetővászon gondos kiszárítását a penészképződés megelőzésének érdekében.

Pavilon - photo