Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Piaci sátor

Piaci sátrak

  • egyszerű felállítás és összecsukás
  • minimális ápolás
  • különböző méretek és színek
  • vízhatlan, tökéletes védelmet biztosít az időjárás kilengései ellen
  • könnyen szállítható és jól tárolható

Piacon és vásárokon szokott árulni, vagy a saját udvarán kínál valamit eladásra? Nem egyszerű egész nap, esőben, szélben, tűző napon egy helyen állni. A piaci sator ideális megoldást kínál ilyen esetekre.

A piaci sátrak minden típusú eladáshoz használhatóak -vásárokon, piacon, kézműves termékek kiállításán, vagy akár otthon. Mindenhol nagy segítséget nyújtanak, ahol szeretné elkülöníteni eladási felületét a konkurens árusoktól és az áru is fedett helyen lesz.


Szerkezet
Az árusító sátor eladó számára több kivitelezésben szerepel kínálatunkban, válasszon aszerint, hogy melyik típus felel meg a legjobban céljainak. Acél, alumínium, vagy profi alumínium szerkezetek közül egyaránt választhat, amennyiben eladó rendezvénysátor az, amit most keres. Valamennyi típus karbantartása nagyon egyszerű.

A piaci satrak többfajta méretben kaphatók nálunk. A legkisebb, 2x2m nagyságtól a legnagyobb, 3x6m modellig különböző méretek állnak rendelkezésére, csak választania kell. A sátor árak a méret és a vázszerkezet típusának függvényében változnak ugyan, az ár-érték arány minden esetben kedvező.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A harmonika típusú szerkezetnek köszönhetően a sátrat néhány perc alatt fel lehet állítani. Szerszámokra nincs szükség, a sátor felállításához egy személy is elegendő. Összecsukott állapotban a sátor kis mérete kellemes meglepetést okoz. Gond nélkül befér az autó csomagtartójába, így szükség esetén mindig kéznél lesz. A party sátor eladó általi rögzítéséhez rögzítőcövekek és rögzítőhevederek, vagy vízzel töltött súlyok szükségesek.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a sátor kevés helyet foglal és nem igényel speciális tárolási körülményeket.

Piaci sátor - photo