Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Piaci sátor

  • egyszerű szerelés és szétszerelés

  • minimális ápolás

  • különböző méretek és színek

  • vízhatlan, tökéletes védelmet biztosít az időjárás kilengései ellen

  • könnyen áthelyezhető és jól tárolható

Piacon és vásárokon szokott árulni, vagy a saját udvarán kínál valamit eladásra? Nem egyszerű egész nap, esőben, szélben, tűző napon egy helyen állni. A piaci sátor ideális megoldást kínál ilyen esetekre.

A piaci sátrak mindenfajta árusításokhoz alkalmasak, használhatók vásárokon, piacon, kézműves termékek kiállításán, vagy otthon. Mindenhol nagy segítséget nyújtanak, ahol szeretné egy kicsit különíteni magát a konkurens árusoktól, és maga az áru is fedett helyen lesz.

Szerkezet
A piaci sátrak több kivitelezésben szerepelnek kínálatunkban, attól függ, hogy melyik típus felel meg a legjobban céljainak. Acél, alumínium, vagy profi alumínium szerkezetet közül választhat. Valamennyi típus karbantartása nagyon egyszerű.

A piaci sátrak többfajta méretben kaphatók nálunk. A legkisebb, 2x2 m nagyságtól a legnagyobb, 3x6 m modellig különböző méretek állnak rendelkezésére, csak választania kell.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az ollószerű szerkezetnek köszönhetően a sátrat néhány perc alatt fel lehet állítani. Szerszámokra nincs szükség, a sátor felállításához egy személy is elegendő. Összerakott állapotban a sátor mérete kellemes meglepetést okoz. Gond nélkül befér az autó csomagtartójába, így szükség esetén mindig kéznél lesz. A piaci sátor rögzítéséhez rögzítő cövek, szíj vagy vízzel töltött súlyok szükségesek.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a sátor kevés helyet foglal, és nem igényel speciális tárolási körülményeket.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta