Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Promóciós sátor

Promóciós sátrak

  • nyomtatott reklám lehetősége
  • gyors szerelés/szétszerelés
  • acél – vagy alumínium szerkezet
  • különböző méretek és színek nagy választéka
  • egyszerű áthelyezés és tárolás

Egyetlen nagy rendezvény sem mehet végbe egy igazi promóciós sátor nélkül. Nyomtassa rá cége logóját a sátorra, így biztos lehet abban, hogy ügyfelei figyelmét nem kerüli el a sátra.

Fesztivál, szabadtéri rendezvény, kiállítás vagy nagyvásár – a promocios satrak gondoskodnak arról, hogy az emberek észrevegyék Önt. Elegáns és fényűző megoldás mindenkinek. Válassza ki az igényeinek megfelelő szerkezetet, méretet és színt, és hívja fel magára a figyelmet már a következő rendezvényen.


Szerkezet
Legigényesebb vásárlóinknak a hatszögletű profi szerkezetet ajánljuk – a tökéletes stabilitásról hatszögű tartólábak gondoskodnak. A masszív váz ellenére a profi sátrak felállítása nem jelent kihívást. A tetővászon vízhatlan, az oldalvásznak rögzítése tépőzárral történik. A görgőkkel ellátott szállítótáska megkönnyíti a promocios sator áthelyezését.

Kevésbé igényes vásárlóink számára kínálatunkban acélváz is szerepel. Válasszon a különböző színek és méretek kínálatából. Alkatrészeket mindig tartunk raktáron, így nem kell attól tartania, hogy a sátor használhatatlan lesz egy esetleges meghibásodás esetén.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Szükség esetén a sátrat röpke 5 perc alatt fel tudja állítani, és néhány pillanat múlva már egy exkluzív helyiséget biztosíthat VIP vendégeinek, vagy egy tökéletes reprezentációs területet, ahol bármilyen terméket be tud mutatni a környezet zavaró hatásainak kizárásával.

A promóciós sátor bárhol felállítható, rögzítése vízzel töltött súlyokkal akár betonon vagy járókövön is könnyedén megoldható.

Tárolás
A promóciós sátrat bárhol lehet tárolni. Összecsukott állapotban csak minimális helyet foglal.

Promóciós sátor - photo