Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Promóciós sátor

  • nyomtatott reklám lehetősége

  • gyors szerelés/szétszerelés

  • acél – vagy alumínium szerkezet

  • különböző méretek és színek nagy választéka

  • egyszerű áthelyezés és tárolás

Egyetlen nagy rendezvény sem mehet végbe egy igazi promóciós sátor nélkül. Nyomtattassa ki cégje logóját a sátorra, hogy ügyfelei figyelmét se kerülje el.

Fesztivál, szabadtéri rendezvény, kiállítás vagy nagyvásár – a promóciós sátrak gondoskodnak arról, hogy az emberek észrevegyék Önt. Elegáns és fényűző megoldás mindenkinek. Válassza ki az igényeinek megfelelő szerkezetet, méretet és színt, és hívja fel magára a figyelmet már a következő rendezvényen.

Szerkezet
Legigényesebb vásárlóinknak a hatszögletű profi szerkezetet ajánljuk – a tökéletes stabilitásról hatszögű tartólábak gondoskodnak. A masszív váz ellenére a sátrak felállítása nem jelent kihívást. A tetővászon vízhatlan, az oldalvásznak rögzítése tépőzárral történik. A görgőkkel ellátott szállítótáska megkönnyíti a promóciós sátor áthelyezését.

Igénytelenebb vásárlóink számára kínálatunkban acélváz is szerepel. Válogasson a különböző színek és méretek kínálatából. Alkatrészeket mindig tartunk raktárunkon, így nem kell attól tartania, hogy a sátor használhatatlan lesz.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Szükség esetén a sátrat röpke 5 perc alatt fel tudja állítani, és néhány pillanat múlva már egy exkluzív helyiséget biztosíthat VIP vendégeinek, vagy egy tökéletes reprezentációs területet, ahol bármilyen terméket be tud mutatni a környezet zavaró hatásainak kizárásával.

A sátor bárhol felállítható, rögzítése vízzel töltött súlyokkal akár betonon vagy járókövön is könnyedén megoldható.

Tárolás
A promóciós sátrat bárhol lehet tárolni. Összerakott állapotban csak minimális helyet foglal.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta