Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Reklámsátor

Reklámsátor

  • mozgó reklám
  • egyénileg kivitelezett nyomtatott minta
  • gyors szerelés és szétszerelés
  • különböző méretekben, 2x2 és 6x3m között
  • kedvező árfekvés

Reklámozni szeretné önmagát, vagy vállalatát? A személyre szabott nyomtatott reklámsátrak tökéletes megoldást kínálnak. Különböző színösszeállításokból választhat, így olyan reprezentatív sátrat vehet, amelyet vállalata színei díszítenek. Biztosítson ügyfeleinek egy egyedülálló élményt amikor meghívja őket a pavilonjába.


Szerkezet
Kínálatunk magába foglalja a könnyen áthelyezhető és esztétikus alumínium-, vagy acél szerkezetet. Azoknak a vásárlóknak, akik igazán profi reklámeszközről álmodoznak, kétfajta alumínium hatszögű vázat tudunk ajánlani. Természetesen a tetőponyva vízhatlan.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A gyorsan összerakható ollószerű szerkezetnek köszönhetően a reklam satrakat pillanatok alatt fel lehet állítani, és azonnal használni lehet. Összecsomagolt állapotban a reklamsator befér az autó csomagtartójába. Betonon, vagy járóköveken kell rögzíteni a sátrat? Nem gond, kínálatunkban vízzel töltött súlyok is szerepelnek, amelyeket egyszerűen a váz lábához kell rögzíteni.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a reklámsátor nem igényel sem sok helyet, sem pedig speciális tárolási feltételeket. Javasoljuk a tetőponyva kiszárítását.

Reklámsátor - photo