Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Reklámsátor

  • mozgó reklám

  • egyénileg kivitelezett nyomtatott minta

  • gyors szerelés és szétszerelés

  • különböző méretekben, 2x2 és 6x3m között

  • kedvező árfekvés

Reklámozni szeretné önmagát, vagy vállalatát? A személyre szabott nyomtatott reklámsátrak tökéletes megoldást kínálnak. Különböző színösszeállításokból választhat, így olyan reprezentatív sátrat vehet, amelyet vállalata színei díszítenek. Biztosítson ügyfeleinek egy egyedülálló élményt, amikor meghívja őket termeibe.

Szerkezet
Kínálatunk magába foglalja a könnyen áthelyezhető és esztétikus alumínium-, vagy acél szerkezetet. Azoknak a vásárlóknak, akik igazán profi reklámsátorról álmodoznak, kétfajta alumínium hatszögű vázat tudunk ajánlani. Természetes a vízhatlan tetőponyva.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A gyorsan összerakható ollószerű szerkezetnek köszönhetően a sátrat pillanatok alatt fel lehet állítani, és azonnal használni lehet. Összecsomagolt állapotban befér az autó csomagtartójába. Betonon, vagy járóköveken kell rögzíteni a sátrat? Nem gond, kínálatunkban vízzel töltött súlyok is szerepelnek, amelyeket egyszerűen a váz lábához kell rögzíteni.

Tárolás
Összecsomagolt állapotban a reklámsátor nem igényel sem sok helyet, sem pedig speciális tárolási feltételeket. Javasoljuk a tetőponyva kiszárítását.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta