Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Rendezvénysátor

Rendezvénysátor

  • védelmet nyújt az esővel, de a tűző napsugarakkal szemben is
  • a rendezvénysátrat egyénivé teheti, ízlése szerint díszítheti: könnyedén felszerelhető rá a világítás, vagy a virágdísz
  • különböző méretek közül választhat: 2x2m-től 6x3m-ig, a sátrak egymáshoz csatlakoztathatóak, ezáltal nagyobb tereket is kialakíthat
  • biztonságos fedél előadók, vagy akár zenekar számára

Szabadtéri rendezvényt tervez? Legyen ez családi-, céges-, vagy más szervezeti rendezvény: az ideális megoldást az Ön számára a rendezvénysátor jelenti. Különböző  méretek és színek állnak rendelkezésre. Elado rendezvenysatrat keres?Csak válassza ki a megfelelő rendezvénysátrat, és akár holnap már az Öné lehet. A rendezvénysátor egy nagyon gazdaságos megoldást jelent: a sátrat két nagyobb rendezvény közötti időszakban is sokrétűen felhasználhatja- kerti pavilonként vagy party sátorként.


A sátorváz
Az alapváltozat porfestéssel festett, harmonika típusú acélváz, utókezelt felülettel. Ha esztétikusabb kivitelezést szeretne, akkor az ugyancsak harmonika típusú alumínium vázszerkezetek közül válasszon: négyszögletú, vagy profi hatszögletű tartóoszlopokkal.  A tetővászon az alapfelszerelés részét képezi és természetesen vízálló. Az oldalfalakat tépőzárral rögzítheti. A rendezvénysátor árak a vázszerkezet túpusától és a sátor méretétől függően változnak.

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
Az ollós/harmonika típusú rendszerének köszönhetően az összeszerelés és szétszerelés néhány percen belül kivitelezhető. Nincs szükség semmilyen eszközre. A rendezvénysátrat cövekkel, horgonyzó hevederrel, vagy víznehezékkel rögzítheti. 

Tárolás
Összecsomagolva a sátor nem foglal sok helyet és bárhol tárolhatja. Szálíltása akár személygépkocsival is megoldható.

Rendezvénysátor - photo