Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátor COVID-19 mobil tesztállomásokhoz

Sátor COVID-19 mobil tesztállomásokhoz

  • gyorsan felállítható és lebontható egy ember által is, szerszámok használata nélkül
  • könnyen szállítható, kis helyet foglal
  • könnyen tisztítható
  • minden eleme cserélhető pótalkatrészekkel

 

A koronavírus által okozott járvány következményeként több kórház és más egészségügyi intézmény előtt mobil kórházakat alakítanak ki. A gyors és mozgatható tető kialakításának érdekében gyakran használnak összecsukható sátrakat harmonika vázszerkezettel, ezek ugyanis ideális megoldást jelentenek a mobil tesztállomások létrehozásához. Egy személy is felállíthatja a sátrat mindössze pár perc alatt. A mobil tesztállomás könnyen szállítható, könnyen áthelyehető oda, ahol éppen szükség van rá.  

A sátrak a covid mintavételhez többféle méretben, acél-, alumínium-, vagy professzionális hexagonális alumínium vázzal egyaránt megtalálhatóak az ajánlatunkban. A pavilon sátrakat COVID-19 tesztállomáshoz minden oldalról védetté lehet tenni. A megfelelően világos tér kialakításának érdekében ablakkal ellátott oldalfalakat biztosítunk. A kellően védett mobil koronavírus tesztelési hely kialakításához ajtóval ellátott oldalfalat biztosítunk. 

A gyorsan felállítható sátrakat a tesztelés teljes folyamata alatt használják. Nagyon hasznosnak bizonyultak nem csak a mintavételnél, de az adminisztratív teendők lebonyolításában is.
A mobil tesztállomások a síelőhelyeken is használhatóak. Ugyanakkor összecsukható asztalt is biztosítunk a sátorhoz.