Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátor előtető

Sátor előtetők

  • gyors szerelés és szétszerelés
  • könnyen áthelyezhető, ami nagyon praktikus, ha gyakran megy egyik helyről a másikra
  • védelem eső, szél és hó ellen
  • különböző méretekben és színekben kapható

Szerelés, lebontás és rögzítés
A sátor előtetőt harmonika típusú szerkezetének köszönhetően néhány perc alatt fel lehet állítani a tetőponyva rögzítésével együtt. Kínálatunkban többfajta méretben, színben szerepel. Alumínium, vagy acél? A döntést Önre bízzuk.

Amennyiben valami különlegesre vágyik, válassza a rendkívül stabil, hatszögletű vázat, amit kétfajta kivitelezésben árulunk. A tetőponyvát vízzel töltött súlyokkal akár betonon is lehet rögzíteni. Füves vagy homokos talaj esetén csak le kell verni a sátorcöveket, amely szintén megtalálható kínálatunkban.

Tárolás
A ponyvatető összecsomagolt állapotban csak kevés helyet foglal, és akár a pincében is tárolható.

Gyakran dolgozik a szabadban és sokszor szenved az időjárás kilengéseitől? Ezentúl már nem kell tartania az esőtől, széltől vagy a tűző naptól. Ezzel a védelemmel a feje felett a munkából szórakozás lesz.

A sator elotetok munkaeszközök, szerszámok, vagy gépek tárolására is alkalmasak. Néhány perc alatt kialakíthat egy megfelelő munkafelületet, és száraz, fedett helyen dolgozhat.

Szerkezet
A sator eloteto szerkezete elég szilárd ahhoz, hogy építkezéseken, vagy más olyan munkahelyeken is használni lehessen, ahol zordak a körülmények. Az acélváz ellenálló szélsőséges időjárás esetén is.

Az alumíniumváz könnyű, áthelyezhető, és tárolásnál kevés helyet igényel. Természetesen a tetőponyva vízhatlan, ehhez az oldalponyvákat tépőzárral lehet egyszerűen rögzíteni.

Sátor előtető - photo