Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátor előtető

  • gyors szerelés és szétszerelés

  • könnyen áthelyezhető, ami nagyon praktikus, ha gyakran megy egyik helyről a másikra

  • védelem eső, szél és hó ellen

  • különböző méretekben és színekben kapható

 

Szerelés, lebontás és rögzítés
A ponyvatetőt ollószerű szerkezetének köszönhetően néhány perc alatt fel lehet állítani a tetőponyva rögzítésével együtt. Kínálatunkban többfajta ponyvatető szerepel. Alumínium, vagy acél? A döntést Önre bízzuk.

Amennyiben valami különlegesre vágyik, válassza a rendkívül stabil, hatszögletű vázat, amit kétfajta kivitelezésben árulunk. A tetőponyvát vízzel töltött súlyokkal akár betonon is lehet rögzíteni. Füves vagy homokos talaj esetén csak le kell verni a sátorcöveket, amely szintén megtalálható kínálatunkban.

Tárolás
A ponyvatető összecsomagolt állapotban csak kevés helyet foglal, és akár a pincében is tárolható.

Gyakran dolgozik a szabadban és sokszor szenved az időjárás kilengéseitől? Ezentúl már nem kell tartania az esőtől, széltől vagy a tűző naptól. Ezzel a ponyvatetővel a feje felett a munkából szórakozás lesz.

A ponyvatetők munkaeszközök, szerszámok, vagy gépek tárolására is alkalmasak. Néhány perc alatt kialakíthat egy megfelelő munkaközeget, és szárazban, fedett téren dolgozhat.

Szerkezet
A ponyvatető szerkezete elég szilárd ahhoz, hogy építkezéseken, vagy más olyan munkahelyeken is használni lehessen, ahol elég nyers körülmények uralkodnak. Az acélváz ellenálló szélsőséges időjárás esetén is.

Az alumínium váz könnyű, áthelyezhető, és tárolásnál kevés helyet igényel. Természetes a vízhatlan tetőponyva, amelyhez az oldalponyvákat tépőzárral kell egyszerűen rögzíteni.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta