Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátor kocsibeálló

Sátor kocsibeálló

  • gyors szerelés, alacsony súly
  • többfajta szerkezet, anyag, szín
  • kedvező árfekvés
  • védelem eső, szél, hó vagy nap ellen
  • könnyen áthelyezhető és jól tárolható
  • helyettesíti a hagyományos garázst, mobil garázs

Mindig is vágyott egy saját garázsra, de nem engedheti meg magának, vagy nincs rá elég helye? Íme a megoldás arra, hogy hogyan legyen gépjárműje fedett helyen és ne legyen kitéve az időjárás viszontagságainak.

Komfort, egyszerűség és kényelem. A sátorgarázs ésszerű megoldást kínál azoknak, akik törődnek az autójukkal és nem mindegy nekik, hogy az kint áll-e a szakadó esőben, vagy a tűző napon.

Válasszon a különböző méretekből, akkor sem kell aggódnia, ha nagy autója van. A satorgarazs további felhasználási lehetőségei: startbox versenyeken, mobil garázs, raktár pótalkatrészekhez vagy szerszámokhoz.


Szerkezet
Az acél – vagy alumíniumváz elegendő stabilitást biztosít, és ha megveszi az oldalponyvákat is, máris teljes garázsa lesz. A sátorgarázs valamennyi gépjármű típushoz alkalmas.

Szerelés, lebontás és rögzítés

A sator kocsibeallo összeszerelése nagyon egyszerű. Néhány perc alatt egy laikus személy is fel tudja állítani és a mobil sator azonnal használatra készen áll. Összecsomagolt állapotban kevés helyet igényel és gond nélkül befér egy személyautó csomagtartójába is. Biztosítson elegendő teret az autójának és gondoskodjon arról, hogy tető alatt legyen.

Tárolás
A sátor kocsibeálló tárolása problémamentes, összecsomagolt állapotban nem helyigényes. Javasoljuk a ponyva kiszárítását tárolás előtt.

Sátor kocsibeálló - photo