Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sörsátor

Sörsátrak

  • széles körű felhasználási lehetőségek
  • stabil acél-, vagy alumínium vázszerkezet
  • különböző méretek
  • színek gazdag választéka
  • pótalkatrészek készleten
  • megfelelő védelem kedvezőtlen időjárás esetén

Nem éppen kellemes órákon át egy helyen toporogni, kitéve az időjárás viszontagságainak, tömegnek, zajnak. Könnyítsen helyzetén egy gyorsan felállítható sörsátorral. Fedezéket nyújt és saját kis teret alakíthat ki általa -olyan helyet, ahova kényelmesen kirakhatja az árut, anélkül, hogy aggódnia kellene miatta. A sátor felállítása és lebontása nagyon egyszerű, mindössze pár percig tart. Nem kell attól tartania, hogy a sátor felállítása elrabolja az üzletre fordítandó értékes idejét. Eladó sörsátrat keres olcsón? Válasszon gazdag színajánlatunkból és legyen jól látható minden rendezvényen. A sörsátor eladó sátorként is kiváló.


Szerkezet
Acél, vagy alumínium? A választást Önre bízzuk. A nehezebb acélszerkezet felülete porfestéssel kezelt, ami meggátolja a rozsdásodást. Az alumínium szerkezet esztétikusabb és természetesen könnyebb is, ezt különösen a hölgyvásárlóink értékelik. A vázak stabilak és szilárdak.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A  sörsátrakat harmonika típusú szerkezetük tette népszerűvé, ami által gyorsan felállíthatóak és lebonthatóak. A tetővászon vízhatlan, a sátrat opcionálisan tépőzárral rögzíthető oldalvásznakkal is ki lehet egészíteni. A rögzítés azért fontos, hogy erősebb szél esetén ne sérüljön meg a sátor.

Tárolás
A kinyitható sátrak nem igényelnek speciális tárolási feltételeket. A tetővásznat ajánlatos tárolás előtt kiszárítani a penészképződés megelőzéséért.

Sörsátor - photo